Jurek

Redovisningsekonom till härligt företag, Göteborg

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta i en spännande roll som redovisningsekonom. Här får du en trevlig arbetsdag tillsammans med dina fem kollegor i ekonomiteamet. Ute hos kunden präglas stämningen av positiv energi, högt i tak och engagerade och kompetenta arbetskamrater. Detta är ett vikariat om 1 år på 100% med start omgående. Du kommer vara anställd som konsult hos oss på Jurek och arbeta ute hos kund.


De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Ankomstregistrering och bokföring av inkommande fakturor
• Löpande redovisning inklusive kundfakturering
• In- och utbetalningar
• Moms- och skattedeklarationer samt även inkomstdeklaration för AB
• Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut samt förberedande bokslutsarbete
• Cash Flow inklusive likviditetsbudget och kassaflödesanalyser
• Lönehantering med stöd från extern lönebyrå
• Service och stöd i redovisningsfrågor
• Analysera och sammanställa rapporter för verksamheten, bokslut, budgetarbete med uppföljning samt administrativa uppgifter så att det följer företagens riktlinjer.
• Utveckla och kvalitetssäkra rutiner och processer.


Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som har arbetat med redovisning i minst 3 år och har du dessutom erfarenhet av projektredovisning är detta ett stort plus. För att lyckas i denna roll tror vi att du är en prestigelös person som inte är rädd för att ta ett helhetsansvar. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal & skrift, är en van användare av Excel och erfarenhet av Microsoft Navision är en fördel.

Som person är du kommunikativ och flexibel. Du har förmågan att se till detaljer lika lätt som helheten samt gillar att ha kvalitet och service i fokus. Vi söker dig som är drivande och självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Vidare stöttar du och delar med dig av dina kunskaper till kollegor. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbete och dessutom har du en prestigelös inställning.

Då kunden arbetar i ett börsnoterat bolag har dem många viktiga deadlines som gör att ena dagen inte är den andra lik och under vissa perioder kan det vara ett större tryck på ekonomifunktionen.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Vi ser framemot din ansökan!

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia Järvholm


Ansök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till härligt företag, Göteborg