Boliden

IT-specialist till Integration Service Management

Boliden

Full time

JOB_004335

 

Vi söker en vass IT-specialist till Boliden som vill plocka fram den fulla potentialen i vår IT-miljö och vi tror att det här kan vara bra för din karriär och för oss att ha dig ombord!

 

 

Om rollen som IT-specialist

Vill du vara en del av ett större sammanhang och jobba i en kreativ miljö med digital transformation? Med oss får du ett spännande uppdrag att leverera smarta lösningar där du medverkar till att våra system har ett smidigt flöde av information. Vad tror du, vill du utvecklas inom ditt yrke och hjälpa oss ta vår IT-miljö till nästa nivå?

 

 

Om dig som kandidat

Vi söker dig med en bakgrund inom integration eller utveckling och som vill ta steget mot Service Management inom Integration. Du vill förstå hur saker hänger ihop, har lätt att knyta kontakter och samarbeta. Ditt intresse för och fingerfärdighet med digital information matchas av dina kommunikativa kompetenser.

 

 

Varmt välkommen med din ansökan

Vi tar glatt emot din ansökan via vår hemsida Karriär - Boliden, gärna så snart som möjligt och till och med söndag 29 maj. Rekryteringen kan ske löpande. Sen är du alltid välkommen att ta en spontan, personlig kontakt.

 

Vill du veta mer? Kontakta gärna mig som rekryterande chef Kent-Ola Möller på kent-ola.moller@boliden.com eller +46 70 601 19 59. Ditt intresse och nyfikenhet uppskattas! Våra samverkande fackförbund representeras av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 70 541 83 93, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59 och Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09 Frågor om ansökan besvaras av vår härliga Talent Acquisition Partner Terese Lindholm på terese.lindholm@boliden.com.

 

 

Flytta till, bo och lev i Skellefteå kommun

Boliden ligger naturnära med prisvärda boenden i Skellefteå kommun. Här erbjuds du ett stort utbud av upplevelser, stöd och omsorg och ett utvecklande näringsliv. På pendlingsavstånd från Boliden ligger kommunens centralort Skellefteå, en stad som växer och vill vara en hållbar plats för en bättre vardag. Mångsidighet och korta avstånd underlättar livspusslet. Om du funderar på att flytta till Skellefteå och vill läsa mer om det kan du klicka här.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Data & IT Systemvetare


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb IT-specialist till Integration Service Management