BAE Systems

Scrum Master till avdelningen fordonsprogramvara

BAE Systems Hägglunds AB

 

Scrum Master fordonsprogramvara

Ta nästa steg på din karriärstege och bli Scrum Master/teamledare hos oss! Här får du jobba med spetsteknologi och utveckling av framtidens militära fordonssystem. Du har erfarenhet från en liknande roll och vill utvecklas i rollen eller jobbat i agila team ett antal år och nu vill ta klivet upp till Scrum Master.

 

Din framtida utmaning med oss

I rollen som Scrum Master kommer du att fungera som en drivande kraft kring att utveckla teamets agila mognad och dess ramar. Du samverkar med produktägare, arkitekter, team av systemutvecklare och olika intressenter för att säkerställa en framgångsrik och kvalitetssäkrad leverans.

 

Hos oss blir du viktig! Din roll är avgörande för oss för att vi ska kunna utveckla våra produkters förmågor utifrån våra kunders önskemål. Du ansvarar för att planera, driva och följa upp arbetet genom bland annat kontinuerlig tidsestimering och resursplanering.

 

Vår enhet Vehicle Software består i dagsläget av ett 70-tal medarbetare inklusive konsulter och du rapporterar till gruppchef för Vehicle Software Information Systems. I projekten rapporterar du till delprojektledare för programvara.

 

Den du är

Vi söker dig med ambitionen att vara en stöttande ledare som coachar sina medarbetare mot företagets mål och individens utveckling. Som Scrum Master behöver du ha god samarbets- och kommunikationsförmåga, och en utpräglad känsla för leverans och måluppfyllelse.  

 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning, med fördel inom IT, samt har praktisk erfarenhet från roll kopplad till IT. Meriterande är tidigare erfarenhet av systemutveckling, inbyggda system, kravhantering eller test.

 

God svenska och engelska i tal/skrift är ett krav.

 

Vad du blir en del av

Ett viktigt och spännande jobb i ett företag i stark långsiktig tillväxt! Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/  - www.inspiration.ornskoldsvik.se  -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef för Fordonsprogramvara Informationssystem, Börje Viklund, 0660-292400, alternativt rekryteringskonsult Cathrine Lind, AxÖ Consulting, 070-577 06 18.

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

 

OBS! Vi går igenom ansökningar löpande fram till semesterperioden v 28-31, skickar du in din ansökan under semesterperioden kommer din ansökan behandlas efter sista ansökningsdagen som är 11 augusti. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/53

Facklig företrädare

  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
  • Jörgen Ottosson, 0660-80838

Sista ansökningsdag

2024-08-11

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 4 juli


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Scrum Master till avdelningen fordonsprogramvara