Boliden

IT Specialist Server / Nätverk

Gällivare

Boliden

Full time

JOB_003976

 

På Boliden IT får du en viktig roll i att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö. IT är en central resurs i organisationen i stort vilket gör att du får inblick i många processer och därmed möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att ha en roll med stor flexibilitet och många kontaktytor inom företaget.

 

 

Arbetsuppgifter

Dina uppgifter omfattar utformning och utveckling av Aitiks IT-system för att säkerställa att vi har de rätta lösningarna för att stötta verksamheten i områden såsom nätverk, VMware, säkerhet, databaser och serverlösningar. Du planerar och genomför förändringar inom nätverk och serverlösningar inom en rad olika projekt, bland annat undersökningar, implementeringar, support- och förbättringsarbete.

 

Med fokus på en optimerad och säker driftmiljö för hela Aitik arbetar du innovativt och nytänkande tillsammans med interna och externa resurser för att hitta förbättringar och lösningar.

Du arbetar med och har kunskaper om virtualisering samt brandväggar i levande nätverksmiljöer.

 

En viktig del av rollen är att föreslå och genomföra kontinuerliga förbättringar för att möta förväntningar och krav från verksamheten. Du kommer även att fungera som second line support inom ditt kompetensområde.

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med Aitik som stationeringsort. Då företaget har verksamhet på flera orter kan resor förekomma. Beredskap och jour kan komma att ingå i uppdraget.På IT-avdelningen i Aitik arbetar idag 5 medarbetare, på Boliden IT globalt arbetar drygt 110

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

För att lyckas i den här rollen har du redan erfarenhet av att arbeta som tekniker inom IT. Du är van att hantera affärskritiska realtidssystem och har kompetens inom nätverk, WMware och säkerhetsteknik. Du förstår vad det innebär att driva serverlösningar och nätverk med många användare. Du tar ansvar för din uppgift, tar tag i det som behöver göras och ser till att slutföra.

Erfarenhet från industriella miljöer och Cisco-baserade nätverk är meriterande.

 

Du har relevant akademisk examen eller erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

 

Körkort B som inkluderar manuell växellåda är ett krav.

 

Placeringsort: placering i Aitik eller någon annan av Bolidens verksamhetsorter  

 

 

Facklig information

Facklig information får du av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910- 77 42 39 eller Holger Rilinger (SACO) +46 910- 70 57 59.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Boliden IT med Experis, ManpowerGroups rekryteringsenhet för ledare och specialister. Har du frågor om tjänsten eller processen kontakta gärna en av våra rekryteringskonsulter

 

Tom Jakobsen, tom.jakobsen@jeffersonwells.se, mobil 070-270 27 67 eller

Ulrika Nilsson, ulrika.nilsson@jeffersonwells.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 5 januari

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb IT Specialist Server / Nätverk