Skanska

Installationsledare Hus Norr -Gävle/Borlänge/Uppsala/Västerås

Är du den strategiska installationsexperten vi söker?

 

Skanskas husverksamhet i Norr består av fem distrikt, där vi har fokus på såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Vår husregion präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

 

Våra projekt blir mer och mer komplexa och installationstäta, vilket ställer höga krav på oss i tidiga skeden och under projekteringen. Som följd av detta vill vi förstärka vår grupp med en installationsledare som fokuserar på förarbetet och projekteringen gällande installationer.

 

Vill du ingå i vårt team av specialister, som fokuserar på att skapa goda förutsättningar för effektiva och lyckade installationer?

 

Du har en styrka i ditt tekniska kunnande

 

Rollen som installationsledare är en strategisk resurs till våra produktionsenheter. I rollen arbetar du med att utveckla och säkerställa genomförandet av installationslösningar både tekniskt och ekonomiskt.

 

Du ansvarar för att ta fram tekniska kravspecifikationer, så väl i tidiga skeden som i projekteringsskedet och ser till att dessa följs upp under upphandling och produktion. I tidiga skeden ser du till att krav och önskemål från beställare och myndigheter uppfylls. Det kan exempelvis handla om energikrav för att vi ska uppnå en miljöcertifiering.

 

Du kommer även att ansvara för ledning och styrning av medarbetare, konsulter och underentreprenörer mot fastställda mål.

 

En god projektledare med teknikintresse

 

Vi söker dig som har stor erfarenhet inom installationsområdet. Du har förmåga att se helheten för installationsdisciplinerna VVS, El-/Teleteknik, Styr-/Övervakningssystem från ett projekts tidiga skede till avslutning men har huvudsaklig kompetens inom VVS-området.

 

Du har god förmåga att leda och driva utvecklingen inom installationsområdet samt är duktig på att kommunicera och trivs med att arbeta i grupprelaterade uppdragssituationer. Du är affärsmässig samt har god erfarenhet av att organisera och planera ditt arbete. Som person är du öppen, social och prestigelös. Vi ser gärna att du är högskoleingenjör eller har motsvarande yrkeserfarenhet.

 

Vi vill lära känna dig!

 

Sista ansökningsdag är den 15 april, men vi kommer löpande att genomföra urval. Vi ser fram emot din ansökan. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Malin Nystedt, HR-partner, tel: 010- 448 28 61.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Gävle, Gävleborg, Sweden
  • Additional Locations: Borlänge, Dalarna, Sweden; Uppsala, Uppsala, Sweden; Västerås, Västmanland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 23 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare Hus Norr -Gävle/Borlänge/Uppsala/Västerås