Boliden

HR-Partner

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Som HR-Partner arbetar Du både brett och verksamhetsnära inom hela HR-området. Du är ett naturligt stöd till linjeorganisationens chefer inom bl.a. kompetensförsörjning (t.ex. strategisk bemanningsplanering, employer branding, mässor och rekrytering), rehabilitering, arbetsrättsliga frågor, social och organisatorisk arbetsmiljö, mångfald, samt organisationsförändringar m.m.

 

Du kommer att medverka vid förhandlingar med våra arbetstagarorganisationer och internutbildningar för chefer och medarbetare, samt vara delaktig i utveckling och implementering av våra HR-processer.

 

Du ingår tillsammans med elva andra medarbetare i sektion HR (inklusive kommunikation, besök och konferens) som är en stödfunktion till linjeorganisationen och en del av avdelningen för Verksamhetsstöd som består av HR, Arbetsmiljö & Säkerhet, Yttre miljö samt Verksamhetsutveckling, totalt 37 medarbetare.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har examen som personalvetare eller beteendevetare/motsvarande som arbetsgivaren bedömer som lämplig och har därtill några års erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Meriterande är kunskap om och erfarenhet av att arbeta med rehabiliteringsprocessen i sin helhet, samt att du känner dig bekväm med arbetsrättsliga frågor. Du ser kopplingen mellan strategiskt som operativt personalarbete och har ett analyserande och konsultativt arbetssätt där du stöttar och coachar chefer i att hantera personalfrågor. Du är lugn till din natur samtidigt som du vill framåt i våra processer och har förmågan att ta egna initiativ och se vad som behöver göras. Ett prestigelöst sätt samt ett gott samarbete med dina kollegor är förutsättningen för att vi gemensamt ska lyckas med sektionens övergripande uppdrag och resa mot ett modernt och strategiskt HR i framkant! 

 

B-körkort är ett krav.

 

Vi ser mångfald som en tillgång och förutsättning för ett bra klimat och resultat!

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av tf. sektionschef HR Lotta Söderström tfn 070-508 6 30, eller avdelningschef för Verksamhetsstöd Mats Karmefjord tfn 0970-72 90 17

 

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger, SACO tfn 0910-70 57 59.

 

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev lämnas via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com - Karriär – Lediga Jobb.

 

Sista ansökningsdatum är 8 mars 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 12 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb HR-Partner