Boliden

Fordonsmekaniker, vikariat

till Kankbergsgruvan.

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Som fordonsmekaniker hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra service och reparationer, vi har arbetsinstruktioner och använder felsökningsmetodik både med hjälp av dator och manuellt. Skiftformen är dagtid. Vi erbjuder vikariat med start så snart som möjligt, och 6 månader framåt.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning och erfarenhet som mekaniker inom tung industri. Du kan arbeta självständigt och vill ta för dig i ett arbete med personligt ansvar för kvalitet och har god samarbetsförmåga. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Hans Wikman hans.wikman@boliden.com eller Arbetsledare David Bergmark david.bergmark@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103.  

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, 0910-77 4095.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 17 april, notera att ansökningarna hanteras löpande under hela ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 april . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 23 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker, vikariat