Skanska

Produktionschef Väg & Anläggning Väst Trollhättan/Uddevalla

Erfaren produktionschef till Väg & Anläggning Väst - Trollhättan/Uddevalla

På Väg och Anläggning bedriver vi olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt med fokus på bland annat broar, vägar, järnvägar, flygfält, vatten och avlopp, samt energi- och fjärrvärmeanläggningar. Region Väst ansvarar för väg- och anläggningsverksamheten i distrikten Göteborg, Halland, Värmland, Skaraborg och Bohuslän/Älvsborg. Vår region består av cirka 340 medarbetare där kulturen präglas av stort engagemang och hög trivsel bland våra medarbetare. Vi välkomnar dig till ett team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten.

 

 

Du är en nyckelperson för ett framgångsrikt projekt

Produktionschef på Skanska är en central och viktig roll där du har stor inverkan och möjlighet att vara en betydande faktor för projektets framgång. Rollen är bred och innebär att du arbetar från anbud, tidigt skede och med ansvar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalité samt arbetsmiljöfrågor. Vidare planerar och styr du framdriften av produktionen samtidigt som du trivs med att motivera och utveckla ditt team – där ni tillsammans når uppsatta mål.

 

Vi söker dig som drivs av nya utmaningar, har sinne för goda affärer, har lätt att bygga och skapa långsiktiga relationer samt lätt för samarbete med andra. Vidare är det viktigt att du besitter kunskap och erfarenhet av ekonomisk uppföljning och planering.

 

 

En ledare som delar våra värderingar

Du som passar i rollen produktionschef hos oss är en beslutsam, strukturerad och resultatorienterad person med stort fokus på kvalitet, miljö och säkerhet. Du är van att driva projekt, är trygg i ditt ledarskap, har förmågan att prioritera och är beredd att ta snabba beslut när situationen kräver det. Vi vill att du som ledare ger rätt förutsättningar för ditt team och att du bidrar till 100 % arbetsglädje.

 

Det är viktigt att du är en person som vårdar om relationer, är engagerad och initiativtagande samt är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor och att du är en god representant för Skanska och våra värderingar. Du är lyhörd och har en god prioriteringsförmåga, där du kan se till helheten.

 

För att ha de bästa möjligheterna att axla denna roll ser vi att du har åtminstone 5 års erfarenhet som produktionschef inom mark-, anläggning- och infrastruktur och du bör dessutom ha flertalet framgångsrika projekt bakom dig.

 

 

Ansökan

Vi är nyfikna på vem du är så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök senast 26 september 2021 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. För frågor om rollen kontakta projektchef Magnus Mohlin 070-335 38 79.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 september . Arbetsort : Trollhättan . Publicerat : 2 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg & Anläggning Väst Trollhättan/Uddevalla