Boliden

Fordonsmekaniker

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

Vi behöver förstärka vårt arbetslag med en mekaniker på vår fordonsverkstad på Rönnskär. Avdelningen servar med att åtgärda fel i anläggningarna och utföra förebyggande underhåll över hela verksamhetsområdet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

Arbetsuppgifter

Service och underhåll av samtliga ca: 100 fordon. Arbetet bedrivs huvudsakligen i verkstaden,  men även reparationer ute förekommer. Olika skiftformer kan förekomma.

 

Utbildning och kvalifikationer        

Du ska ha minst gymnasial utbildning med fordonsteknisk inriktning. Erfarenhet från service och underhåll av hjullastare och lastbilar är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar mod, omsorg och ansvar. 

Arbetstid

Dagtid, beredskap kan förekomma

Tillträde

Efter överenskommelse

Upplysningar

Enhetschef Andreas Aston 0910-77 34 03

Planerare /Tekniker Kjell Svensson, tel 0910-77 34 99

Facklig information

IF Metall: Johan Widmark, tel 0910-77 32 85

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Terese Pettersson, Human Resources, tfn 070-601 26 33.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 14 augusti 2022

Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 12 minuter sedan . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 18 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker