Boliden

Bergarbetare till Kristinebergsgruvan

Kristineberg

JOB_008290

 

Bolidenområdet söker

Bergarbetare till Kristinebergsgruvan

 

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Kristineberg är en underjordsgruva som vi just nu utvidgar och vi siktar mot fossilfrihet, modernisering och ny teknik. Våra medarbetare har den största betydelsen för att det ska fungera och vi söker förstärkning.

 

Just nu har vi har vi tre tillsvidaretjänster och två vikariat som ska tillsättas – vilken möjlighet för dig!

 

Arbetsuppgifter & vakanser

Vi söker dig som vill vara en del av ett större sammanhang och jobba med att bryta malm och gråberg. Brytningen sker maskinellt och vi jobbar med en så kallad salvcykel från borrning till laddning, sprängning, skrotning, lastning och bergförstärkning med betongsprutning och bultning.

 

Arbetet sker i skift varannan vecka och varierat förmiddagar och eftermiddagar, så kallad 7-7.

 

Vi har dom här vakanserna:

• Två tillsvidaretjänster där skiftet börjar tisdag ojämn vecka.

• En tillsvidaretjänst där skiftet börjar tisdag jämn vecka.

• Två vikariat där skiftet börjar tisdag ojämn vecka.

 

Skriv gärna i din ansökan om du är intresserad av tillsvidaretjänsterna och/eller vikariaten och om det är något speciellt skift du är mer intresserad av.  

 

Utbildning/Erfarenhet

Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden – så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet. Vår förhoppning är att våra medarbetare ska trivas och stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dig som har utvecklingsambitioner. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omtanke, mod och ansvar.

 

Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Är du ansvarsfull och självgående med förmågan att hantera frihet utan att tumma på säkerhet, kvalitet och resultat? Då är det här ett jobb för dig!

 

Du har/kan:

• Gymnasiekompetens och utbildning eller erfarenhet inom bergarbete

• Kommunicera bra på svenska och engelska

• Körkort för personbil

 

Det är meriterande om du har maskin- och datavana.

 

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV till och med söndag den 10 december 2023. Rekryteringen kan ske löpande.

 

Erbjudande

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till Boliden. Vi prioriterar att ge våra nya medarbetare en bra onboarding och introduktion till vårt team och företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller!

 

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till oss som rekryterande chefer:

• Jimmy Lundgren, arbetsledare, 070-289 03 38 – en tillsvidaretjänst och två vikariat där skiftet börjar tisdag ojämn vecka.

• Per Erixon, arbetsledare, 070-557 49 45 – en tillsvidaretjänst där skiftet börjar tisdag ojämn vecka.

• Mattias Björk, arbetsledare, 070-245 69 14 – en tillsvidaretjänst där skiftet börjar tisdag jämn vecka.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner 0910-77 33 03. Facklig information får du av IF Metall Kristineberg, 0910-70 51 44.  

 

Om Bolidenområdet

I Bolidenområdet i det mineralrika Skelleftefältet i Västerbotten gjordes det första guldfyndet som lade grunden för ett samhälle och vår verksamhet som har sysselsatt flera generationer medarbetare. Idag består området av underjordsgruvorna Kristineberg, Renström, och Kankberg. I området finns även anrikningsverk samt ett lakverk för guld- och tellurproduktion. Antal medarbetare på Bolidenområdet är idag cirka 650 personer. Läs mer här.

 

För din kännedom: Om tjänsten du ansökt till innefattar hantering av sprängämnen, kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) att genomgå en bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten under rekryteringsprocessen.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 16 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare till Kristinebergsgruvan