Boliden

Elektriker

till Anrikningsverket i Boliden

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och tre närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du får möjlighet att lära dig mycket om både teknik, elkraft och automation! Arbetsuppgifterna som Elektriker omfattar montage, installation, felsökning och servicearbeten inom både kraft och automation i fasta anläggningar.

 

Ständig utveckling och innovation är viktigt för oss på Boliden. Som Elektriker kommer du även att ha möjligheten att genomföra större uppdrag som exempelvis innehåller konstruktion, beredning och utförande.

 

Arbetet är förlagt till dagtid och beredskap ingår i befattningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

 

Personliga egenskaper

Som person trivs du med att arbeta tillsammans med andra, och är duktig på att kommunicera och skapa ett gott arbetsklimat där ni i teamet gärna utbyter kunskaper och utvecklas tillsammans. Du en lagspelare som även har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ när situationen kräver det. Du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad i ditt sätt att ta dig an ditt arbete. Att genomföra ett säkert och kvalitativt arbete är mycket viktigt för dig.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

För tjänsten som Elektriker söker vi dig som har gymnasie- eller eftergymnasial utbildning med elektrisk inriktning samt praktisk erfarenhet från arbetsområdet. Du behärskar svenska i tal och skrift och det är en fördel om du har kunskaper i engelska i tal och skrift då tekniska manualer ofta förekommer på engelska. Vi ser gärna att du har datavana för att vi använder det för både underhållssystem och arbetsuppgifter i vårt dagliga arbete. Meriterande är erfarenhet av elyrket inom industrin. B-körkort är ett krav.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Patrik Karlsson, arbetsledare, patrik.x.karlsson@boliden.com, 0910-70 55 51.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 41 03.  

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar! På Boliden arbetar vi värderingsstyrt i alla led. Våra värderingar: Mod, omsorg och ansvar, genomsyrar hela vår organisation och det dagliga arbetet. Hos oss arbetar alla för att säkerställa en säker och bra arbetsmiljö som är av högsta prioritet.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner, 0910-77 33 03.

 

Sista ansökningsdatum är 1 november 2021. Då urval kan komma att ske löpande, ser vi gärna att du visar ditt intresse och skickar in din ansökan till oss så snart som möjligt.  

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 november . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 23 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker