Skanska

Mättekniker Schakt & Transport - Malmö

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra. Vi tycker även det är viktigt med möjlighet till balans mellan arbete och fritid.

 

Region Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Schakt & Transport, som är ett distrikt inom Väg och Anläggning Syd, är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag. Vi behöver förstärka vår organisation i Skåne med en mättekniker som i huvudsak ska arbeta med maskinstyrning.

 

På Skanska jobbar vi som ett team där du omges av erfarna kollegor där vi delar ett gemensamt mål; skapa lösningar som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi roligt på vägen dit!

 

Du är bra på det du gör och söker nya utmaningar

 

Du har en dokumenterad erfarenhet inom mätteknik i anläggningsprojekt och är trygg i din yrkesroll. Du söker nya utmaningar i form av större och mer utmanande projekt. Vi söker dig som vill utvecklas inom mätteknik på spännande anläggningsprojekt med maskinstyrning. Som mättekniker arbetar du självständigt eller med kollegor i flera projekt parallellt, vilket innebär:

 

  • Uppstart samt support för entreprenadmaskiner med GPS- och maskinstyrning.
  • Stödja andra mättekniker inom maskinstyrning
  • Inmätning av befintliga förhållanden
  • Utsättning samt granskning av ritningar och övriga bygghandlingar
  • Skapa 3-d modeller för maskinstyrning och mängdreglering
  • Skapa relationshandlingar samt ansvara för underhåll av mät-/datautrustning

 

Du driver arbetet proaktivt och med hög kvalitet

 

Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Eftersom du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt är det viktigt att du är ansvarstagande och självständig. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett nyfiket och positivt förhållningssätt. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik. Därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, ser förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga. Vi tror du har en teknisk eftergymnasial utbildning kompletterad med en mätteknisk fortbildning eller motsvarande.

 

Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

 

Är du den vi söker? Vänta inte med din ansökan!

 

Om du tycker detta verkar intressant vill vi att du snarast skickar in ett personligt brev och CV. Vi går igenom ansökningar löpande. Absolut senaste ansökningsdag är 2019-12-16!

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johan Dahlberg, Distriktschef, tel. 010-448 83 07 eller Fredrik Rubin, HR Generalist, tel. 010-449 52 98.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 december . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 2 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker Schakt & Transport - Malmö