Bahusia

Betongbilsförare

Bahusia Personalförmedling AB

Göteborg

Transport

  

Sista ansökningsdatum

2022-10-31

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

Om tjänsten

Nu söker vi en betongbilsförare i Göteborgsområdet. I uppdraget ingår transport och leverans av betong till företag, byggarbetsplatser samt privatpersoner. Det ingår även att vårda din utrustning och utföra daglig tillsyn av fordonet och dess utrustning, såsom daglig spolning och kontroll av utrustning så betongen inte torkar på fel ställen. 

Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Arbetstiden är förlagd på dagtid. 

 

Din erfarenhet

Ett krav är att du tidigare har arbetat med transporter och kört lastbil yrkesmässigt i Sverige. Du innehar C-körkort samt YKB.

Det är meriterande om du har CE-kort, om du tidigare kört betongbil samt om du har utbildningen arbete på väg 1 och 2. Vidare ser vi att du kan ta eget ansvar för fordonet då dagligt underhåll av betongbilen är ett måste. Kan du även kunna utföra enklare reparationer om så behövs är även detta meriterande.

 

Din personlighet

Du som söker är ansvarstagande och noggrann, detta är särskilt viktigt då byggen kan komma att stå still om betongen inte levereras på utsatt tid. Att du är serviceinriktad och engagerad i ditt arbete ser vi som ett måste.

 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 september

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Betongbilsförare