Skanska

Projektingenjör Hus Sydost - Karlskrona

Välkommen till Skanska i Blekinge - en plats där vi tillsammans skapar framtidens byggnader. Vi fokuserar på nyproduktion av bland annat vårdbyggnader, kontor, industribyggnader och utbildningslokaler åt offentliga beställare. Vi är stolta över vårt nära och uppskattade samarbete med våra kunder och strävar alltid efter att vara en förebild inom svenskt näringsliv när det gäller hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Vi värdesätter mångfald och ledarskap och strävar efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna, uppskattade och har roligt på jobbet. Vår vision är att driva en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur. Är det en företagskultur som du skulle trivas i?

 

I Blekinge har vi just nu har vi flera spännande projekt som startas upp och vi söker dig som är redo att ta dig an nya utmaningar, bidra med dina unika färdigheter och växa tillsammans med oss. Förutom att vi söker dig som vill jobba som projektingenjör hos oss behöver vi såväl arbetsledare som produktionschefer. Kolla gärna in våra andra annonser!

 

Drivs du av att arbeta i team och vill ha utmanande och varierande arbetsuppgifter?

 

Att jobba som projektingenjör

Som projektingenjör har du en central roll i projektteamet där du med stöd av projektchef, produktionschef och arbetsledare ser till att vi kommer framåt i projektet. Tillsammans med övriga medarbetare skapar ni förutsättningar med fokus på säkerhet, hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet.

 

I rollen kommer du ha mycket kontakter med projektgruppen, interna supportfunktioner, externa kunder och leverantörer samt underentreprenörer och myndigheter.

 

Bland dina arbetsuppgifter ingår till exempel:

 • Planering
 • Inköp och hantering av upphandling och offerter
 • Projektekonomi/ekonomistyrning
 • Digitalisering och modellhantering
 • KMA
 • Hållbarhetsuppföljning
 • Hantering av rättvist byggande/seriositet

 

Placeringsort är Karlskrona men vi är verksamma inom hela Blekinge län.

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som drivs av att arbeta strukturerat och vill leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Det här jobbet passar dig som är relationsskapande, kommunikativ och analytisk i din yrkesroll. Du har ett stort engagemang i det du tar dig för och en stark vilja att bidra till Skanskas framgång.

 

För den här rollen behöver du:

 • Minst 2 års erfarenhet i rollen som projektingenjör
 • Universitet/Högskoleutbildning med inriktning mot bygg
 • Erfarenhet av projektekonomi/ekonomistyrning
 • Erfarenhet av KMA
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Goda kunskaper i entreprenadjuridik

 

Intresserad?

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV senast den 11 augusti 2024.

 

Urval påbörjas i augusti och du kommer då att bli kontaktad om du går vidare i rekryteringsprocessen. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Andersson, 073-410 14 16 men eftersom det är semestertider så är det säkrast att nå oss efter den 11 augusti.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 3 juli


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Sydost - Karlskrona