Boliden

Dammsäkerhetsingenjör

Gällivare

Full time

JOB_005742

 

Arbetsuppgifter

Som dammsäkerhetsingenjör kommer du att arbeta brett med frågor som gäller hantering av anrikningssand och dammsäkerhet kring våra dammar i Aitik.

Du kommer att arbeta med implementering av Global Industry Standard on Tailings Management, GISTM och vara ett stöd till ansvariga inom dammsäkerhetsorganisationen (RFTE och EoR).

 

I din roll ingår arbete med riskanalys, dokumentation och förbättringsarbeten för att säkerställa att interna och externa krav efterlevs. Du kommer också att vara delaktig i projekt gällande dammsäkerhet och vattenhantering inom området.

Arbetet är förlagt till dagtid, vid behov kan arbete på annan tid förekomma.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi tänker oss att du har en högskole- eller universitetsutbildning med lämplig inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom dammsäkerhet eller gruvindustri. Kännedom om Global Industry Standard on Tailings Management är också meriterande.

 

Vi söker en driven person som är resultatorienterad och har god känsla för planering. Du gillar att identifiera och hitta lösningar på problem. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att samverkan är en naturlig del för dig då kontakter med både externa och interna partners kommer vara en central del av ditt jobb. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift då vårt koncernspråk är engelska. B-körkort är ett krav.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.

 

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Sektionschef Sara Fagerlönn tfn 0970-72 92 86, sara.fagerlonn@boliden.com

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna, tfn 0970- 72 9333, Anders Karlsson Unionen, tfn 0970 – 72 92 69 och Ditte Möller Lasskogen SACO, tfn 070-220 06 82.

 

Ansökan                                    

Ansökan med CV lämnas via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com - Karriär – Lediga befattningar. Frågor angående din ansökan besvaras av HR Anna-Lena Olofsson, tfn 070-508 59 37, anna-lena.olofsson@boliden.com.

 

Sista ansökningsdag är 9 oktober 2022

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 oktober . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 19 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Dammsäkerhetsingenjör