Boliden

Bergarbetare för tillsvidareanställning

Garpenberg

Full time

JOB_005753

 

Vi söker nu en bergarbetare för tillsvidareanställning.

 

Arbetsuppgifter

Som bergarbetare i vår gruva arbetar du självständigt med uppgifter som varierar mellan borrning, skrotning, bultning, och laddning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning men provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är skiftgång under jord.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lätt för att lära dig nya saker, är driven och säkerhetsmedveten. Du tycker om att jobba tillsammans i grupp och kan även arbeta självständigt. Du är initiativtagande, tar ansvar och är ordningsam.

 

Gymnasieutbildning och B-körkort är ett krav. Körkort C och sprängkort är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av bergarbete.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

                   

Boliden har nolltolerans mot alkohol och droger. Boliden Garpenberg har även en rökfri arbetsmiljö. Innan erbjudande om anställning måste kandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår.

 

Då du kan komma att delta i hanteringen av sprängämnen kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) genomgå bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten.

                                                                                                       

Information

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare: Rickard Granqvist, 070-257 20 58.

Facklig information får du av Ulf Gustafsson, IF Metall, 0225-360 33.

 

Ansökan

Din ansökan hanteras enligt GDPR. Du lämnar din ansökan med ditt cv via vår hemsida www.boliden.com – Karriär - Jobba på Boliden. Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92.

 

Välkommen med din ansökan, senast den 19 oktober 2022. 

Vänta inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 oktober . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 23 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare för tillsvidareanställning