Skanska

Ex-jobb Hus Stockholm Bostäder - Stockholm

Sitter du inne på frågeställningar om hur byggprocessen kan effektiviseras?

 

Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra, kvalitetssäkra och förändra byggprocessen för att följa med in i framtiden. Inom det vi på Skanska kallar Operationell effektivitet ser vi över hur bland annat arbetstider, digitalisering och byggprocessen som helhet kan se annorlunda ut för att vi fortsatt ska vara ledande inom hållbar samhällsbyggnad. 

 

Nu vill vi träffa dig som funderar på hur vi kan bygga fastigheter mer effektivt inom vår entreprenadverksamhet? För oss är det viktigt att du delar vårt engagemang för hållbar samhällsutveckling och säkerhet. Vi arbetar tillsammans för att utveckla Skanska. Det är viktigt att ex-jobbet ger ett mervärde, både för Skanska och dig. Hos oss är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för oss att få kontakt med framtida medarbetare. 

 

Din intresseanmälan ska innehålla: 

• CV 

• Personligt brev 

• Betygsutdrag på hittills avklarade studier 

• Förslag på frågeställning och genomförande och tidsperiod (1 A4-sida) 

 

Är du kanske nyfiken på allt spännande som finns att göra på Skanska? Läs gärna mer här

 

Välkommen in med ditt ex-jobbsförslag! 

 

 

Additional Information

• Location: Stockholm, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tidsbegränsad

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Ex-jobb Hus Stockholm Bostäder - Stockholm