Boliden

Beredare till Kross & Infraktsavdelningen

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en av nyckelpersonerna i arbetet med att öka driftsäkerheten och tillgänglig­heten i våra produktionsanläggningar. En av de huvudsakliga arbets­uppgifterna kommer att vara att ta fram berednings­underlag för mekaniskt under­håll och reparationer av krossanläggningar och bandtransportörer. Ytterligare en huvudarbetsuppgift är att upprätthålla rätt mängd reservdelar på förråd och vid underhålsstopp säkerställa att korrekta reservdelar och komponenter finns tillgängliga. Vidare ingår i tjänsten bland annat att hitta lämpliga tekniska lösningar, göra ekonomiska kalkyler, koordinera kontakter med entre­pren­örer, leverantörer och andra avdelningar inom Aitik gruvan.

Du medverkar i utveckling av metoder och arbetssätt inom arbetsområdet och även medverka i rotorsaksanalyser vid störningar och analyser på pro­cess­utrustning för att tillsammans med drift-, underhålls-, och driftsorganisationen be­driva ett systematiskt förbättringsarbete.

Arbetet sker i nära samarbete med övriga kollegor inom sektionen. Arbetet är förlagt till dagtid och beredskap kan förekomma.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Ytterligare merit är om du också har teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Vidare krävs några års erfarenhet av arbete med underhålls– och förbättringsarbete inom processindustri. Erfarenhet krävs från att jobba i underhållssystem. 

Som person förväntas Du ha en positiv grundinställning, att själv kunna ta ansvar för ditt arbete och ta egna initiativ i att utvecklas inom rollen. Vidare vara struktu­rerad och ha en god ana­lyt­isk förmåga, samt att vara starkt engagerad i olika under­hålls­relaterade frågor. I befattningen krävs en mycket god förmåga att prestigelöst kunna samarbeta inom alla nivåer och funktioner så väl inom som utanför Aitik. Arbetet kräver dessutom att Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. Körkort klass B är ett krav. 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Markus Grönborg tfn 0970– 72 95 95.

Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.

Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04.

Sista ansökningsdatum är 25 augusti 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Beredare till Kross & Infraktsavdelningen