Jurek

Täby kommun söker HR-konsult med inriktning arbetsrätt

Om Täby kommun

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

 

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

 

Kommunledningskontoret

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-konsult stöttar du tillsammans med dina kollegor verksamheten med alla typer av HR-relaterade frågor och bidrar både på en strategisk och operativ nivå. Att vara ett verksamhetsnära stöd till cheferna är en stor del av arbetet, både avseende enskilda ärenden och i mer generella frågeställningar. Du fungerar som stöd och partner till cheferna i till exempel rekryteringar, samverkan, ledarskapsfrågor, arbetsrättsfrågor, lönebildning, kompetensförsörjning, arbetsgivarvarumärke och jämställdhets- och mångfaldsfrågor.

 

 

Vem är du?

Som person är du professionell, drivande, kommunikativ och ansvarstagande. Du värdesätter att skapa och behålla goda relationer samt har hög integritet. Du har förmåga att skifta mellan ett operativt och strategiskt perspektiv och har lätt för att se helheter och sammanhang på organisatorisk nivå. Denna förståelse är till din fördel i den konsultativa rollen då du kan balansera individuella behov med organisatoriska förutsättningar. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och kommer därför lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Kvalifikationer

• Akademisk utbildning inom personalvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

• Flerårig erfarenhet av kvalificerat HR arbete i en större komplex organisation och med fokus på arbetsrätt.

• Flytande svenska i tal och skrift.

 

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetar med HR-frågor inom skolväsendet.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Täby kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning AB. Sista ansökningsdag är 2020-12-03. Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

 

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

 

Fackliga representanter

Helen Klockare (Saco), 0766 43 95 12

Linda-Marie Palm (Vision), 0766 43 98 74

På taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

 

Område: Täby

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 december . Arbetsort : Täby . Publicerat : 13 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Täby kommun söker HR-konsult med inriktning arbetsrätt