Jurek

Trade Marketing Associate

Har du några års erfarenhet av produktionsledning eller butikmarknadsföring och vill arbeta med ett av världens mest kända varumärken? Då kan det här vara jobbet för just dig! Vi söker just nu en Trade Marketing Associate till en av Sveriges största restaurangkedjor, som även är ett av världens ledande varumärken inom mat och service.

 

Om rollen

I den här rollen kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna handla om:

• Ansvar för POS-innehåll (menypaneler i butik och merchandising utanför restaurang)

• Kundupplevelse & innehåll för bland annat betalning- och leveransapp

• Administration och innehållshantering av företagets interna webbshop

• Beställning & distribution av PR-POS-material till restauranger

• Säljmeddelanden på restauranger

• Digital menykortsändning

• Leda eller delta i Pris/Produkt/Merchandising tester

• Genomföra prisprocess med andra avdelningar och leverantörer

• Lagerövervakning

• Budgetansvar

 

Kvalifikationer

Vi söker någon som har en utbildning inom marknad/kommunikation med några års erfarenheter inom Trade Marketing, merchandising eller arbete på byrå som produktionsledare eller liknande.

 

Som person är det bra om du är noggrann, ordningsam och kommunikativ och van att hantera flera olika projekt samtidigt. I rollen kommer personen ha många kontaktytor, både internt och extern, så betydelsen av att vara engagerad och driven är även av vikt för att lyckas.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett spännande och utvecklande konsultuppdrag på heltid, med start så snart som möjligt och som är planerat att sträcka sig ca 10 månader framåt (med chans till förlängning). Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Företaget arbetar efter hybrid-modellen vilket betyder att det är en kombination av hemarbete och kontorsarbete. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Carlsson, anna.carlsson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Trade Marketing Associate