Boliden

Arbetsledare UH Mobila Maskiner

till Garpenberg

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla.Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en arbetsledare till UH-sektionen och gruppen som ansvarar för underhållet av mobila maskiner under jord. Som arbetsledare ansvarar du för att leda och utveckla arbetet för arbetsgruppen i samarbete med din arbetsledarkollega. Tillsammans med personalen verkar du för att säkerställa rätt tillgänglighet på maskinerna. Du ansvarar för att följa upp verksamheten bland annat gällande kostnader samt att självständigt driva arbetsmiljöarbetet inom din grupp. Du kommer också att vara delaktig i att utveckla arbetssätten inom hela UH-sektionen.

 

Tjänsten är tillsvidare, men provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är skiftgång under jord.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker en engagerad och driven ledare med erfarenhet från industrin. Du har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller likvärdigt och du har kunskaper inom underhåll. Du har några års erfarenhet av arbetsledning och har förmågan att skapa delaktighet och utveckla medarbetarna till en sammansvetsad grupp. Erfarenhet av underhåll av tunga fordon samt arbete i underhållssystem som till exempel Maximo är meriterande, liksomen förståelse för arbete med förebyggande underhåll.

 

Arbetet innebär en hel del kontakter både internt och externt och ställer krav på samarbetsförmåga och social kompetens. Du har en positiv attityd, arbetar strukturerat samt vill leverera god service och driva verksamheten framåt. Du är flexibel och lösningsorienterad och agerar utifrån de förutsättningar som råder. Du har en förmåga att analysera och att kunna standardisera arbetssätt och rutiner. Du tycker om ordning och reda.

 

Som person är du säkerhetsmedveten, tar egna initiativ och arbetar självständigt. Arbetet ställer även krav på att du är duktig på att kommunicera, att du är lyhörd för input från gruppen och kan vara tydlig i tal och skrift. Du kan uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och engelska. B-körkort och goda datorkunskaper är ytterligare krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Petra Sundgren, Sektionschef Underhåll Gruva, tfn 0225-36786.  eller mail; petra.sundgren@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, tfn  0225-36950, Jacob Wallén, Unionen, tfn 0225-362 62, Scott Gordon, SACO, tfn 070-612 99 47.

 

Ansökan

Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb/Jag vill.../Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär/Lediga Jobb). Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 8 december 2020. 

 

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 december . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 13 november

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare UH Mobila Maskiner