Boliden

Arbetsledare Svetshallen

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetsledare för svetshallen ingår att leda arbetet för underhållspersonalen i deras dagliga arbete. Gruppen består av åtta stycken dagtidsgående svetsare/mekaniker. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Du har också en aktiv roll i att driva och utveckla säkerhetskultursarbetet inom den egna gruppen likväl som i övriga underhållssektionen och gruvan. Förutom arbetsledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakt och samordning med entreprenörer. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning kombinerat med några års erfarenhet av att jobba med underhåll och arbetsledande arbetsuppgifter. Teknisk kunskap och erfarenhet av svetsning och underhåll av gruvmaskiner är meriterande.

 

Vi söker dig med personlig mognad, stort engagemang och intresse för att leda och utveckla medarbetare och vår verksamhet. Du är flexibel, serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. B-körkort krävs för tjänsten.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av Driftledare Stefan Wennström 0970 72 93 62. 

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 070-228 58 23, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger, SACO tfn 0910-70 57 59. 

 

Ansökan

Ansökan med CV lämnas via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Joakim Davidsson tfn 0970 – 72 90 28.

 

Urval sker löpande och tillträde kan ske innan sista ansökningsdag, så sök redan idag! Sista ansökningsdatum är 10 januari 2021.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 januari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 17 november

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Svetshallen