Skanska

Kalkylingenjör till distrikt Infra i Umeå eller Örnsköldsvik

Här kommer en chans för dig i Umeå eller Örnsköldsvik som är intresserad av att utvecklas inom byggbranschen! Vi på Skanska söker just nu en kalkylingenjör till vårt distrikt Infra. Hos oss finns utrymme och verktyg att utvecklas i den takt och riktning du vill. Låter det som ett jobb för dig? Vänta inte med din ansökan!

 

Skanska Väg och Anläggning bygger broar, vägar, tunnlar, järnvägar, vatten och avlopp, hamnar, flygfält och energi- och fjärrvärmeanläggningar och gör det med effektivitet och miljöhänsyn.

 

Att jobba som kalkylingenjör

 

Att arbeta på Skanska innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur byggbranschen fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att ta fram underlag för riskinventering, kalkylera projektkostnader, utvärdera anbud och ge stöd vid förhandlingar. Förutom det kommer du även att upprätthålla förfrågningsunderlag, skriva anbudsbrev och stödja produktionen inom aktuella projekt med anbuds- och kalkylarbeten.

 

Den vi söker

 

Till den här tjänsten söker vi dig med ett analytiskt tankesätt som gör att du strävar efter att se situationer från ett större perspektiv. I rollen krävs det att du arbetar noggrant och inte missar detaljer. Att arbeta som kalkylingenjör kräver en universitets- eller högskoleutbildning i samhällsbyggnad. 

 

Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss, och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Intresserad?

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2020-09-25.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Söderberg på telefonnummer: 010-448 85 32 eller via e-post: anders.soderberg@skanska.se.


Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Örnsköldsvik, Västernorrland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 7 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylingenjör till distrikt Infra i Umeå eller Örnsköldsvik