Boliden

Arbetsledare Förråd och Fastighetsservice

Boliden Area Mill

Full time

JOB_003118

 

Vi söker en Arbetsledare för förråd och fastighetsservice till vårt Anrikningsverk i Boliden.

 

 

Om tjänsten

Som Arbetsledare ansvarar du för den löpande verksamheten på Anrikningsverkets förråd och fastighetsservice. Det omfattar inköp och förrådshantering av förnödenheter och reservdelar, underhåll av fastigheter som tex sammanställning av OVK, kontroller av brandlarm och sprinkler.

 

I tjänsten ansvarar du för att utveckla arbetssätt och effektivisera de dagliga rutinerna.

 

Som arbetsledare har du personalansvar för förrådsarbetarna och fastighetsservice gruppen. Det innebär att du utöver det dagliga arbetet, ansvarar för att leda och utveckla arbetet tillsammans med dina 7 st medarbetare. I tjänsten deltar du även i olika samarbetsforum med Bolidens övriga förråds och inköpsfunktioner.

 

 

Erfarenhet/utbildning

För tjänsten söker vi dig som är strukturerad, serviceinriktad och har för vana att arbeta med att leverera mot uppsatta mål. Du har en förmåga att engagera andra och skapar ett inkluderade och lösningsorienterat arbetsklimat.

 

Som Arbetsledare för förråd och fastighetsservice, ser vi att du har en gymnasieutbildning, samt högskoleutbildning och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som tjänsten innebär. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet.

 

Det är meriterande med kunskap i Maximo.

B-körkort är ett krav.

 

 

Upplysning

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryterande Chef, Ronny Brännström på mail: ronny.brannstrom@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Ansökan

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Talent Acquisition Partner, Emma Alexandersson på emma.alexandersson@boliden.com

 

Ansökan sker via länk i annons. Då urval kan komma att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2022-02-02.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 februari . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Chef & Ledning Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Förråd och Fastighetsservice