Jurek Bemanning

Kategoriansvarig till bolag inom dagligvaruhandeln!

Till vår kund som är verksam inom dagligvaruhandeln, söker vi en kategoriansvarig som är grym på administration!

 

 

Arbetsuppgifter
Som kategoriansvarig ansvarar primärt för att den administrativa delen av sortimentsarbetet fungerar friktionsfritt. Du stöttar kategorichefen och inköpschefen att utveckla sortiment, marknadsstrategier, lägga upp priser samt stötta för att skapa förutsättningar för en ökad försäljning i partihandel och butik.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig med som arbetat med administrativt och koordinerande arbetsuppgifter i minst tre år. Du har förmågan att arbeta snabbt och effektivt och har lätt att hantera information och data i olika system. Vidare ser vi att du har god vana i Excel för enklare analys och datahantering.

 

Som person är du driven och handelskraftig. För att lyckas i denna roll är du kommunikativ, resultatinriktad och har ett affärsinriktat fokus.

 

 

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos vår kund som sitter i Solna Business Park. Du kommer vara anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbeta ute hos vår kund.

 

Uppdraget planerar att starta omgående och fortlöpa fram till årsskiftet.

 

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

 

 

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Sökord: Administration, koordinering, koordinator, administratör, support, system, dagligvaruhandel, Excel, Cosmoz Fakturahantering, Oracle fusion product hub, Procurement,

 

Område:
Solna
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kategoriansvarig till bolag inom dagligvaruhandeln!