Boliden

Arbetsledare

Gällivare

JOB_003723

 

Vill du jobba i ett företag med stark säkerhetskultur och bra värderingar? Då är Arbetsledare hos oss i Aitik en tjänst för dig. Just nu söker vi två arbetsledare till Kross & Infrakt.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Arbetsledare hos oss kommer du att ingå i Kross & Infrakts Underhållssektion där det är tre skiftgående Arbetsledare som är direkt underställda Sektionschef. Varje Arbetsledare har ett team består av två Mekaniker. Arbetstiden är förlagd till skiftgång K2. Underhållssektionen består även av Planerare, Beredare, FU-grupp och Produktionsingenjör som är viktiga kontakter i din roll.

 

Arbetsuppgifterna innefattar att du ska leda och fördela utförandet av samtligt mekaniskt reparations- och underhållsarbete som bedrivs kontinuerlig året runt. I dagsläget utförs mycket av de mekaniska underhållet av entreprenörer, viss del av egen personal.

 

Tjänsten innefattar ansvar för att driva ett aktivt säkerhets- och arbetsmiljö­arbete inom det egna området. Rollen innebär också ansvar för att bedriva ett tvärfunktionellt arbete mellan drift och underhåll, för att leda och utveckla verksamheten inom avdelningen.

 

I rollen som Arbetsledare har du personalansvar vilket innefattar bland annat planering av bemanning, systematiskt arbetsmiljöarbete, målsamtal samt kompetensutveckling. Du driver och genomför dagliga möten inom det egna området på ett systematiskt sätt och arbetar med förlusteliminering.

 

I befattningen krävs en mycket god förmåga att prestigelöst kunna samarbeta inom alla nivåer och funktioner så väl inom som utanför Aitik.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du som lägst har gymnasieutbildning, meriterande om du har högskoleutbildning med exempelvis underhåll, process eller teknisk inriktning. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från projekt­arbete. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i ledande befattning, gärna inom underhåll och reparationer av processutrustning inom tung industri.

 

Som person har du en positiv, öppen och engagerad inställning, samt en mycket god kommunikativ förmåga. Du har god vana att tillsammans med olika grupperingar driva förändrings- och utveck­lings­­arbeten. Du är en god och engagerande ledare som kännetecknas av att jobba målinriktat. Du har goda datorkunskaper och kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.

 

Körkort lägst klass B är ett krav.

 

För att trivas i rollen så bör du tycka om att ha kontakt med andra människor och att du har förmåga att kommunicera ut resultat och erfarenheter, både till enskilda personer såväl till större grupper. God sam­arbets­förmåga krävs för att framgångsrikt kunna genomföra olika typer av uppdrag. Du skall vara en ledare med ett coachande arbetssätt, för oss är det viktigt att du är en tydlig, synlig och aktivt lyss­nande ledare som är driven och resultat­orien­terad.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Sektionschef Henrik Köhler, tfn 070-300

54 31.

 

Facklig information

Simon Granström, Ledarna tfn 070-2285823, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 90 69, Holger Rilinger, SACO tfn 0910-775759.

 

Ansökan

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet etc. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04 eller isabelle.endmyhr@boliden.com.

 

Sista ansökningsdag är 31 januari 2022.

 

Urval och intervjuer sker löpande

---------------------------------------------------------------------

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key component in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personality, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 8 december

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare