Boliden

Älskar du teamwork? Bli Arbetsledare på elavdelningen vid Rönnskärsverken!

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.


Arbetsuppgifter
Brinner du för ledarskap och att se människor växa? Har du erfarenhet av elteknik? Ta nästa steg i karriären som Arbetsledare för elavdelningen vid världsledande Rönnskärsverken! 

 
Med närhet till naturen och den allra senaste tekniken är Rönnskärsverken i Skelleftehamn arbetsplatsen för dig som eftersträvar en fin balans i vardagen. Som arbetsledare hos oss får du ta del av spännande karriärmöjligheter och bli en del av en familjär företagskultur. Låter det som något för dig? Läs vidare! 

Bli en nyckelperson i vår verksamhet 
Som arbetsledare hos oss kommer du arbeta med att leda våra elektriker mot att leverera ett resultat av absolut toppklass! En vanlig dag på jobbet blir du den drivande kraften för att se till att verksamheten arbetar förebyggande och planerande. När du är varm i kläderna kommer du att kunna identifiera utvecklingsmöjligheter för såväl våra arbetsmetoder som vår utrustning – allt för att ständigt förbättra arbetsmiljön och våra sätt att jobba.  
 
Här bli du som arbetsledare ansvarig för ett glatt gäng elektriker där du genom utvecklingssamtal och nära samarbete kommer verka för att utveckla både individer och organisationen i stort.


Utbildning/Kvalifikationer
Vi söker dig – en naturlig ledare med elteknisk utbildning. 
För att verkligen lyckas i rollen som arbetsledare behöver du, utöver elteknisk utbildning kompletterad med relevant arbetslivserfarenhet, ha ett genuint intresse för att leda människor mot högt uppsatta mål. Har du dessutom erfarenhet av personalledning? Toppen, då kan du vara precis den vi söker! Då rollen innebär mycket ansvar är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag och förståelse kring planerande och förebyggande arbetsmetoder. Med detta i bagaget, och ett B-körkort, så kan du vara precis den personen vi letar efter. 
 
Utvecklas tillsammans med oss på Boliden 
Som arbetsledare för elavdelningen på Rönnskär välkomnas du till en innovativ miljö i teknisk framkant. Här är möjligheterna till kompetensutveckling goda – våra medarbetare är både vår viktigaste tillgång och vår största prioritet! Vi uppmuntrar ofta och gärna våra medarbetare att ta sig an nya, utmanande befattningar inom Boliden.   
Ännu inte helt övertygad? Vi är måna om att du ska trivas hos oss och erbjuder därför ett omfattande friskvårdsprogram och roliga personalaktiviteter. Här gör vi allt från att gå på teater till att lära oss spela golf tillsammans!

Har vi väckt ditt intresse för att jobba på Boliden? Bra, då vill vi höra från dig! Välkommen med din ansökan senast 30 augusti 2019.


Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta 
David Lindqvist, 
david.lindqvist@boliden.com
tfn 0910-77 38 40


Facklig information
Facklig information lämnas av 
Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45
Mikael Norrby, Unionen, 0910-77 37 76
Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Tomas Vidmark, Human Resources, tfn 0910-77 33 65, E-mail: tomas.widmark@ext.boliden.com

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 Augusti 2019Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 27 juni

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Älskar du teamwork? Bli Arbetsledare på elavdelningen vid Rönnskärsverken!