Bahusia

CE-chaufför

Bahusia Personalförmedling AB

Göteborg

Transport

 

Sista ansökningsdatum

2022-10-31

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se

 

Om tjänsten

Vi söker efter förare som huvudsakligen kommer köra schakt i Göteborgsområdet, men även andra transporter förekommer både med och utan släp. I arbetet ingår det att vårda din utrustning och utföra daglig tillsyn av fordonet och dess utrustning.

 

Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Arbetstiden är förlagd på dagtid, och vi erbjuder möjlighet att på olika platser i Göteborg med omnejd ha lastbilen parkerad vid arbetsdagens start/slut, beroende på vad som passar den anställda bäst att dagligen utgå ifrån.

 

Din erfarenhet

Önskvärt är att du tidigare har arbetat med transporter, kört lastbil med släp och trivs med detta. Du innehar CE-körkort samt YKB. Vidare ser vi att du kan ta ansvar för fordonet. Kan du även utföra enklare reparationer om så behövs är detta meriterande, likaså är om du har utbildning inom arbete på väg 1 och 2.

 

Din personlighet

Du som söker är ansvarstagande, noggrann och engagerade. Då det sker mycket kundkontakt är det också viktigt att du är serviceinriktad och engagerad i ditt arbete, där du alltid är mån om att representera företaget på bästa möjliga sätt.

 

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen gått ut.

 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 september

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb CE-chaufför