Skanska

Hållbarhetsspecialist Hållbar Affärsutveckling - Göteborg/Malmö

Vi söker dig som vill driva hållbarhetsarbete i Skanskas projekt

 

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi har bestämt oss för att vara den ledande, hållbara samhällsutvecklaren. Vårt arbete utgår från att vi ska vara klimatneutrala i hela värdekedjan år 2045, en vision om nära noll miljöpåverkan och socialt värdeskapande i stadsutveckling och byggande. Tillsammans med kunder, leverantörer och samarbetspartners leder vi utvecklingen för en bättre och mer hållbar framtid. 

 

Hållbar affärsutvecklings uppdrag är att tillsammans med linjen driva ett affärsfokuserat hållbarhetsarbete. Vi är cirka 45 specialister inom olika hållbarhetsområden som bidrar till infrastruktur och byggnader som värnar om människors hälsa och välmående, miljö och samhällets utveckling. Vi har många spännande projekt som behöver vår hållbarhetskompetens och nu utökar vi vårt team Hållbara projekt och söker därför en Hållbarhetspecialist Certifiering & Miljösamordning.

 

Tack vare dig bygger vi miljöcertifierade byggnader i hållbara projekt

 

I rollen som Hållbarhetsspecialist samordnar du hållbarhetskraven som ställs på projektet och driver miljöarbetet för att säkerställa att krav, mål och ambitioner uppnås. Du är med i tidigt skede och stöttar och ger råd till inblandade inom ditt uppdrag. Du arbetar nära verksamheten och driver och processleder arbetet. Du initiera hållbara lösningar, implementerar rätt arbetssätt och säkerställer rätt kompetens hos alla i projektet inklusive underentreprenörer och leverantörer.

 

Placeringsort är Göteborg eller Malmö där också merparten av de projekt du arbetar med är lokaliserade men även uppdrag i andra delar av Sverige kan förekomma, vilket medför att visst behov av resor kan finnas.

 

Du inspirerar, konkretiserar och arbetar strukturerat

 

För att trivas i rollen som Hållbarhetsspecialist har du några års erfarenhet av att arbeta inom miljösamordning och har drivit ett antal miljöcertifieringsprojekt tidigare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av Svanen eller Leed. Har du erfarenhet av ytterligare certifieringar är det meriterande. Vidare värdesätter vi din kommunikativa, strukturella och analytiska förmåga. Du trivs med att vara den sammanhållande länken i projekt och lyckas nå fram till andra. Du ser och kan kommunicera om affärsnyttan med hållbarhetsarbete i projekten.

 

Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig både muntligt och skriftligt.

 

Vill du vara med och driva vårt hållbarhetsarbete?

 

Vi är nyfikna att höra mer om dig! Sök redan idag, eller senast 18 april. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Gruppchef, Andrea Pap de Pesteny tel. 010-448 43 16 eller frågor om rekryteringsprocessen HR-specialist, Anders Enström tel. 010-449 20 04.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden

• Additional Locations: Malmö, Skåne, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 22 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 april

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hållbarhetsspecialist Hållbar Affärsutveckling - Göteborg/Malmö