Jurek

Kommunikatör sökes till myndighet i Karlskrona

Just nu söker vi en kommunikatör med specialkompetens inom webb och andra digitala kommunikationskanaler till vår kund i Karlskrona!  är du tillgänglig för ett nytt spännande uppdrag med start 1 augusti? 

 

Ansök tjänsten redan idag! 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som kommunikatör kommer du bland annat arbeta med hela kommunikationsprocessen; analysera, planera, producera och följa upp kommunikationen. I rollen förväntas att självständigt kunna driva olika arbetsuppgifter kopplade till myndighetens digitala kanaler från start till mål men även att du trivs att arbeta tillsammans i ett team. Du kommer samarbeta med kommunikationskollegor och med övrig verksamhet inom myndigheten. I rollen kommer du få arbeta intensivt med att stärka webbplatsen och övriga digitala kommunikationskanaler när det gäller både innehåll och den tekniska utvecklingen.

 

 

Vem är du?

• Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

• Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör

• Specialkompetens inom digitala kanaler, särskild tyngd på webb

• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

• Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.)

• Kunskap i webbpubliceringsverktyget Episerver och Siteimprove

• Du har god förmåga att skapa innehåll i digitala kommunikationskanaler med ett särskilt djup inom något av områdena skriva, foto, film eller animation under de senaste 2 åren.

• Erfarenhet av att samordna myndigheters kommunikationsarbete.

• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

 

Vidare har du som person förmåga att analysera och lösa problem, göra avvägningar och prioriteringar. Du är självgående, initiativrik och drivande. Att skapa förtroendefulla relationer för att kunna samarbeta med andra mot gemensamma mål är du bra på. Du är lika bekväm att själv leda kommunikationsuppdrag som att coacha andra i sina kommunikationsuppdrag.

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% från 2022-08-01 och löper tom. 2022-12-31 med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på Hannah.Olsson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. 

 

Område

Karlskrona

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikatör sökes till myndighet i Karlskrona