Avesta kommun

Vik barnskötare med skifttjänstgöring på förskolanTalgoxen

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta! 

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med? 

 

Att vara barnskötare hos oss innebär att utvecklas varje dag. Det betyder att du är tillsammans med övriga i arbetslaget medverkar till att barnen varje dag erbjuds möjligheter till ett lärande som leder till utveckling. På förskolan kommer du att få arbeta med olika medarbetare eftersom förskolan är öppen dygnet runt varje dag året runt.

 

Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för att på avdelningen organisera och skapa möjligheter för leken som vi anser vara en viktig hörnsten i det pedagogiska arbetet. Som barnskötare ansvarar du för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen. Det innebära att du medverkar arbetet med att planera, genomföra, följa upp, utvärdera, analysera och dokumentera förskolans verksamhet så att utveckling sker. 

 

Du skall också arbeta för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. 

 

 

Arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget och på förskolan ansvara för att barnen får en rolig och lärande vistelse på förskolan. Din tjänst är förlagd till en småbarnsavdelning men du får arbeta med barn i åldrarna 1-11 år under helger och kvällar. Dagtid arbetar du enligt läroplan för förskolan. du vet betydelsen av att vara en aktiv och medlekande vuxen för att gynna barnens lärande.

 

 

Kvalifikationer

Du kan fatta egna beslut som baserar sig på vad som är bäst i den aktuella situationen. Dessa beslut grundar sig i gemensamma fatade beslut och styrdokumenten som är aktuella för verksamheten. Du kan ansvara för att skapa en trygg vistelse för barnen oavsett vilken tid på dygnet barnen vistas på förskolan. Utifrån given situation organiserar och strukturerar du ditt arbete. 

 

Du kan använda din empatiska förståelse för att skapa ett förtroendekapital hos vårdnadshavare.

Du tycker att det är utvecklande att arbeta tillsammans med andra människor. Du har lätt för att relatera dig till andra. 

 

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-04-15

tillträdesdatum kan diskuteras. ev kan tjänsten komma att övergå i en tills vidare anställning.

Tidsbegränsad till: 2019-12-15

Referensnummer: C25733/2019

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-03-25

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Barnskötare

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

 

Kontakt

Marie Andersson

förskolechef

0226-64 56 14

marie.a.andersson@avesta.se

 

 

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Vik barnskötare med skifttjänstgöring på förskolanTalgoxen