Avesta kommun

Verksamhetssamordnare för besöksmottagning, evenemang och marknadskommunikation på Verket

Sista ansökningsdag

2024-08-18

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Museiintendent

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Charlotte Wells

Museiintendent Verket

charlotte.wells@avesta.se

Facklig företrädare

 

Fackliga kontakter se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

 

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Det är kraften från människorna som gör Avesta unikt. Tillsammans bygger vi Avestas framtid vill du vara med?

 

Verket i Avesta är ett besöksmål i en unik hyttanläggning från 1870-talet. I Verket finns en industrihistorisk museimiljö, permanenta konstinstallationer, en modern pedagogisk miljö för kreativt lärande inom teknik och matematik, historia och konst. Här bedrivs en omfattande visningsverksamhet för skolor och grupper, evenemang, konferenser, möten, kurser och utställningar. Varje år lockas mängder av besökare bland annat till samtidskonstutställningen Avesta Art och Tomtemarknaden - Verkets julmarknad. Trivs du i en roll som spindeln i nätet och drivs av att skapa de bästa förutsättningar för att planera och genomföra små och stora evenemang så de blir lika fina upplevelser för deltagare och medverkande som för personal? Strålande! Vi utlyser en ny tjänst som verksamhetssamordnare.

 

Arbetsuppgifter

Verksamhetssamordnare har övergripande ansvar för Verkets besöksmottagning, butik och café. Beställningar och inköp.

 

Ekonomisk administration (fakturahantering, kontering, kassaredovisning, statistikinsamling). Resursplanering av guider

 

och säsongspersonal och samordning av pedagogernas många olika program.

 

En viktig del i arbetet är att tillsammans med verksamhetsledaren och andra medarbetare planera och genomföra konst och kulturevenemang, museiverksamhet, visningar, möten och konferenser, marknader, utställningar. Du kommer att ha

en viktig roll med extern besöks- och marknadskommunikation. Det innebär många kontakter och möten med både medverkande, besökare och personal. För att lyckas med detta behöver du vara lyhörd och tydlig i kommunikation muntligt och i text.

 

Tillsammans med Verkets personalgrupp arbetar Du även praktiskt med genomförande av alla typer av evenemang och verksamheter i Verket. Du tycker om att ha många kontakter med olika typer av människor, omväxlande arbetsuppgifter

och tidvis högt tempo. Service kommer naturligt för dig.

 

Du är aktiv, räds inte att arbeta med praktiska förberedelser inför, liksom avetablering vid konserter, evenemang och konferenser.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad arbetslivserfarenhet av att koordinera kulturevenemang till exempel konserter eller konstutställningar eller andra arrangemang, från planering till genomförande.

 

Du har eftergymnasial utbildning, gärna högskoleutbildning, inom för tjänsten relevant område till exempel besöksnäring/turism, marknadsföring eller ekonomi.

 

Meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av digitala verktyg för bokning, har arbetat med marknadsföring, schemaläggning.

 

Erfarenhet från museiverksamhet är meriterande.

Det är vidare meriterande om du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Heltid

 

Enligt överenskommelse

 

Referensnummer: C200688/2024

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 3 juli


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Verksamhetssamordnare för besöksmottagning, evenemang och marknadskommunikation på Verket