Avesta kommun

Vårdpersonal till äldreomsorg och LSS

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

 

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utveckla och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Omsorgsförvaltningen inom Avesta kommun befinner sig i ett läge som är ansträngt men under kontroll, men vi ser samtidigt ett behov av att förstärka bemanningen på våra äldreboenden, inom hemtjänsten och på våra gruppbostäder inom LSS.

 

Därför söker vi nu dig som är vårdpersonal och som vill bidra med din kunskap och din erfarenhet. Att tillhöra vår bemanningspool innebär att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro eller förstärker vid arbetstoppar på de enheter som har behov.

 

Att arbeta inom vården har kanske aldrig varit viktigare och just du kan göra stor skillnad.

 

Urval, intervju och tillsättning kommer ske löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom vård och omsorg. Personlig och medicinsk omvårdnad, hälso- och sjukvård, hjälp vid på- och avklädning, hjälp vid matsituationer och med personlig hygien.

 

Utifrån de rådande omständigheterna kan det förekomma arbetssituationer och kontakt med personer som drabbats av covid-19. Du har en helhetssyn på människan och förstår hur du genom ditt sätt att vara skapar trygghet i en osäker tid där du blir en viktig person för våra äldre som just nu lever isolerat.

 

Resurser behövs främst på något av våra omsorgsboende, inom hemtjänsten eller på gruppbostäder inom LSS.

 

På vård- och omsorgsboende har de boende service och omvårdnad dygnet runt där varje brukare har ett eget rum. Du hjälper till med personlig omvårdnad, som kläder, hjälp vid matsituationer och personlig hygien. Arbetet innebär dag-, kväll- och helgjobb.

 

Att arbeta inom hemtjänst innebär att du själv, eller tillsammans med en kollega, åker hem till brukarnas bostad och hjälper till med personlig omvårdnad, som kläder, matsituationer och hygien. Du är också med vid sociala aktiviteter. Arbetet innebär dag-, kväll-, helgjobb. B-körkort är ett krav.

 

På ett gruppboende inom LSS är din främsta uppgift är att möjliggöra ökad självständighet hos personer med funktionsnedsättning. Arbetet omfattar personlig och medicinsk omvårdnad som hjälp vid på- och avklädning, personlig hygien, förflyttningar och ledsagning. Arbete dag, kväll-, helg och natt. Heldygn förekommer.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad/har erfarenhet inom hälso- och sjukvård, du som har en sjuksköterskeutbildning och/eller undersköterskeutbildning men som kanske bytt bana, är nyligen pensionerad, som studerar eller som har annan tidigare erfarenhet inom vården.

 

Vi söker dig som utifrån tidigare erfarenheter relativt snabbt kan vara självgående ute i våra verksamheter.

 

För att trivas hos oss och med arbetet inom omsorgen tror vi att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en vilja att göra skillnad i deras liv och vardag. Kärnan i vår verksamhet är omsorg och ett gott bemötande är av största vikt för oss.

 

Arbetet kräver att du kan samarbeta med andra, vara lyhörd och uppträda med stor respekt mot dem du möter. Du har förmåga att kunna sätta dig in andras situation och kan hantera andras känslor på ett naturligt sätt. Arbete med människor innebär alltid att oförutsägbara situationer kan uppstå och du är en person som kan behålla ditt lugn när situationen kräver.

 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2020-09-30

Referensnummer: A951376/2020

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-06-07

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Vårdbiträde

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Heltid / deltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Maria Gustavsson

Enhetschef Bemanningsenheten

0226-64 58 47 (säkrast 7:30-9:00)

maria.gustavsson@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 30 april

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Vårdpersonal till äldreomsorg och LSS