Avesta kommun

Undersköterska till Tallbacken avd Höjden

Om arbetsplatsen

Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika. 

Tallbacken är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Horndal i Avesta kommun. Avdelning Höjden totalt 13 platser, där de boende har service och omvårdnad dygnet runt. Vi söker nu en undersköterska till denna avdelning och du kommer att vara en av undersköterskorna i ett arbetslag som kommer bestå av tio personer. 

Vi som arbetar på Tallbacken har stort fokus i vårt arbete och gillar när det hela tiden finns saker att göra. Utöver Tallbackens egen terapiverksamhet ordnar vi ibland enklare aktiviteter med brukarna och försöker göra tiden meningsfull med lite extra små saker som manikyr, läsning, spel eller rytm och musik. 

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Tallbacken är ditt mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta efter genomförandeplanen som finns för varje brukare. 

Arbetet innefattar personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. I arbetet förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska. I din roll som undersköterska är du även behjälplig i sociala aktiviteter som t.ex. promenader och spela spel. 

Du kommer att arbeta enligt senioralert och BPSD. Dokumentering och avvikelseraportering är en naturlig del i arbetet. Arbetet är delvis fysiskt ansträngande med tyngre lyft och förflyttningar. 
Du kommer att arbeta både dag, kväll, och helgjobb. I tjänsten ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen.

Kvalifikationer

Arbetet kräver att du är stabil och behåller ditt lugn även i stressade situationer. Du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och har som mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du tycker om att arbeta med människor, har ett gott bemötande och sätter alltid brukaren i fokus. 

Godkänd undersköterskeutbildning och erfarenhet av vårdnära yrken är krav för tjänsten. Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav. Du bör kunna ta dig till olika delar av kommunen vid t.ex. disponibel tid. Eftersom arbetet innefattar tunga förflyttningar och mycket rörelse bör du ha en fysik som klarar detta.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C23056/2018

 

Övrigt

FÖRMÅNER 
Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym alla dagar i veckan samt fria bad i kommunens badhus. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 november . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Undersköterska till Tallbacken avd Höjden