Avesta kommun

Undersköterska till Framnäs

Sista ansökningsdag

2022-08-18

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Catrin Algotsson

Enhetschef

0226-645915

catrin.algotsson@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till facklig representant:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

Om arbetsplatsen

 

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi vill växa och utvecklas för att få ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för att vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Omsorgsförvaltningen arbetar efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Inom förvaltningen finns IFO, LSS-verksamhet, socialpsykiatri, hälso- och sjukvård, hemtjänst och särskilda boenden. Här arbetar ca 800 medarbetare som dygnet runt finns till för våra målgrupper.

 

Inom omsorgen i Avesta pågår en utveckling för att både öka kvaliteten i vården och förbättra arbetsmiljön för våra medarbetare. De delade turerna är borta sedan länge och vi tillämpar heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Eftersom arbetet i vården ofta är tungt och krävande strävar vi efter scheman som följer forskningen när det gäller hållbarhet för medarbetarna.

 

Nu minskar vi också timanställningarna och rekryterar fler tillsvidareanställda. På det sättet får våra brukare möta färre olika personer och tryggheten i anställningen ökar för våra medarbetare. Vi har också delat in kommunen i olika samplaneringsområden vilket innebär att våra medarbetare täcker frånvaro på färre enheter.

 

Det särskilda boendet Framnäs ligger i Fors och har två avdelningar, Solsidan och demensavdelningen Fyrklövern. I huset finns också Avlastningen för korttidsavlastning samt en dagverksamhet för personer med demenssjukdom, Solgården.

 

Vi söker nu en undersköterska till avdelningen Solsidan. Är du ansvarstagande, trivs med arbete med andra människor och vill ha ett jobb där du verkligen får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor?

 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Solsidan är ditt mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta efter genomförandeplanen som finns för varje brukare. Arbetet innefattar personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. Det förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska. Dokumentation, avvikelserapportering samt att vara behjälplig i sociala aktiviteter är också en del av ditt arbete.

 

De särskilda boendena Framnäs och Tallbacken samplaneras ihop med Hemtjänsten i Horndal. Du anställs i omsorgsförvaltningen med placering på Framnäs, men samplaneringen innebär att du ibland tjänstgör på Tallbacken och Hemtjänsten i Horndal, och även inom övriga samplaneringsområden. Arbetet består av både dag, kväll, och helgjobb. Arbetet är delvis fysiskt krävande med tunga lyft och förflyttningar.

 

Kvalifikationer

Arbetet kräver att du är stabil och behåller ditt lugn även i stressade situationer. Du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och har som mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du tycker om att arbeta med människor, har ett gott bemötande och sätter alltid brukaren i fokus. Arbetet kräver också att du har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv.

 

Du har en godkänd undersköterskeutbildning och meriterande är att ha erfarenhet från vårdnära yrken och ha arbetat med personer med kognitiva funktionsnedsättningar. Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C96550/2022

Övrigt

 

Förmåner

Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 4 augusti

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Undersköterska till Framnäs