Avesta kommun

Undersköterska till Björkhagen avd. Rosen

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika.

 

Nu söker vi en undersköterska till Björkhagens särskilda boende som ligger i Krylbo. Avdelningen Rosen är en demensavdelning som rymmer sju platser, där de boende har service och omvårdnad dygnet runt. Du kommer att vara en av åtta undersköterskorna i ett arbetslag. Vi är ett litet och gemytligt boende med en stabil arbetsgrupp - välkommen med din ansökan till att bli vår nästa kollega!

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Björkhagen och avdelningen Rosen är ditt mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta efter genomförandeplanen som finns för varje brukare. Arbetet innefattar personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. Det förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska. Dokumentation, avvikelserapportering samt att vara behjälplig i sociala aktiviteter är också en del av ditt arbete. Du arbetar även med Senior Alert och BPSD.

 

Rosen är en demensavdelning och stor del av omvårdnaden tar därmed sin utgångspunkt i det personcentrerade, mer än själva sjukdomen. I arbetsuppgifterna ingår att med intresse lära känna och ta del av brukarnas historia för att på bästa sätt kunna rikta aktiviteter, hobbyverksamhet och annat till den verklighet som personen är bekant och trygg med.

 

Arbetet består av både dag, kväll, och helgjobb. I tjänsten ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen. Arbetet är delvis fysiskt krävande med tyngre lyft och förflyttningar.

 

 

Kvalifikationer

De boende är i fokus och arbetet kräver att du har en god förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv. Att arbeta på en demensavdelning kräver att du är stabil och behåller ditt lugn även i stressade situationer. Du tar ansvar för dina uppgifter, har lätt för att samarbeta med andra och har ett gott bemötande gentemot dem du möter i ditt dagliga arbete.

 

Godkänd undersköterskeutbildning samt kunskap och erfarenhet av arbete med personer som har demenssjukdom är krav. Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande IT-kunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också viktigt.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C41646/2020

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-09-24

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Elisabeth Vall Bermudez

Enhetschef

0226-645375

elisabeth.vall-bermudez@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 september . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 16 september

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Undersköterska till Björkhagen avd. Rosen