Avesta kommun

Skolsköterska till grundskolan

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Nu söker vi en skolsköterska till Avesta kommuns härliga skolsköterskegäng! Som skolsköterska får du chansen att vara med och bidra till barns utveckling. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med huvudsaklig placering på de tre idylliska skolorna I Karlbo rektorsområde.

Arbetsuppgifter

Som skolsköterska ingår du i rektorsområdenas elevhälsoteam, vilket innebär nära samarbete med skolledning, kurator och speciallärare och specialpedagog. Du arbetar efter de riktlinjer som anges för skolsköterskeverksamheten. Uppdraget innebär att du arbetar med förebyggande hälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar. Uppdraget innebär även att vaccinera enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn, erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser samt initiera och medverka vid skolläkarmottagning. Samverkan med kommunens övriga skolsköterskor och personal på skolorna är centralt i arbetet.

Kvalifikationer

Du har sjuksköterskeexamen med vidareutbildning för barn och ungdom, skolsköterska eller distriktssköterska. Du är självgående och utför arbetet på ett självständigt och strukturerat sätt, samtidigt som du besitter en god förmåga till samarbete. Förmågan att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor, samt ett helhetsperspektiv på elevers hälsa är avgörande för att göra ett gott arbete. Du behöver kunna ta dig på egen hand mellan skolorna på ett effektivt sätt. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. 


Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-08-13
Om erforderliga beslut tas

Referensnummer: C18806/2018

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Skolsköterska till grundskolan