Avesta kommun

Lokalvårdare timvikarie

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta! 
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med? 

Att hålla våra lokaler rena är inte bara viktigt för att våra medarbetare ska trivas på arbetsplatsen utan också av största vikt ur ett hälsoperspektiv. Vill du ha ett fritt servicearbete med omväxlande arbetsplatser, där noggrannhet och kvalitet står i fokus? Då har du hittat rätt!

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har energi och engagemang. Hos oss kommer dina arbetsuppgifter vara lokalvård inom hela Avesta kommun, från centrum till Horndal. Variationen och omväxlingen i arbetet kommer vara stor eftersom du som timvikarie utför lokalvård på olika platser inom kommunen, så som förskolor, skolor, äldreboenden, i trappuppgångar och källarvåningar samt på kontor. Du kommer att jobba både ensam och i grupp. 

 

 

Kvalifikationer

Vi har inget krav på erfarenhet inom lokalvård men vi vill att du brinner för service och har viljan och intresse att utvecklas och utbildas inom området. Då tjänsten är varierande och du har frihet under ansvar så ser vi att du som söker tjänsten är strukturerad, flexibel och kvalitetsmedveten. Vi letar efter dig med hög arbetsmoral och som inte är rädd för att möta nya medarbetare och leta dig fram i nya lokaler. 

Körkort B är ett krav och tillgång till egen bil är meriterande. 

Arbetstid vid heltid, 6-14.30 

Då arbetet är fysiskt krävande och innebär en hel del tunga lyft är det av vikt att du är i god fysisk form och inte är rädd för att ta i när det behövs. 

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 

 

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde omgående. Intervjuer sker löpande under rekryteringstidens gång.

Referensnummer: C30328/2019

 

 

Övrigt

FÖRMÅNER 
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-09-01

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Städare/Lokalvårdare

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Timavlönad

 

Antal tjänster

3

 

Kontakt

Elin Mosell

Produktionsledare

0226-645209

 

Kontakt

Susanna Bothe

Städledare

0226-64 50 10

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 14 augusti

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Lokalvårdare timvikarie