Avesta kommun

Lärare i NO, ev i kombination med matematik år 7-9

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Domarhagsskolan är en 7-9-skola belägen i centrala delarna av Avesta med cirka 320 elever. 
Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet vilket låter sig göras med en positiv, kompetent och driven personal. Vi har ett medvetet arbete med trygghet och trivsel. Där är arbetslagen, närhet till lärarna och egna hemklassrum för alla klasser viktiga grundpelare. Detta ger resultat som inte bara syns i våra utvärderingar utan märks på hela skolans atmosfär. För att förbättra skolans resultat arbetar vi med kollegialt lärande inom de områden vi ser att vi behöver utveckla. 
För oss är det viktigt att lärare ska kunna vara lärare. Därför kommer vi inför läsåret 2018/2019 exempelvis att utöka skolgruppen med två personer så att vi har en skolgruppspersonal mot varje arbetslag. 
Vi har en god anda på skolan och medarbetare som trivs. Oavsett om du är ny som lärare eller har arbetat några år är vi måna om att du ska få stöttning i ditt yrke. 
Du blir en viktig del i våra arbets- och ämneslag. 
Är du den drivna läraren som vi söker - som brinner för att göra skillnad för våra ungdomar och som vill utvecklas i yrket? Då är du välkommen att söka som lärare hos oss!

Arbetsuppgifter

Undervisning i aktuella ämnen, ev mentorsskap, samt tillhörande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Legitimation i aktuella ämnen (naturorienterande ämnen och ev matematik) 


Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-08-13

Referensnummer: C19638/2018

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Avesta


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Lärare i NO, ev i kombination med matematik år 7-9