Avesta kommun

Karlfeldtgymnasiet söker lärare i Engelska 50%, eventuellt 100%

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Karlfeldtgymnasiet gör stora satsningar på elever i behov av särskilt stöd. Vi har speciallärare och specialpedagoger som driver vårt ”Studiero” där elever ges möjlighet till särskilt stöd. Vi har också ”stödstugor” i matematik, svenska och engelska. Alla elever ska synas och känna sig trygga och trivas på vår skola vilket genomförs genom ett bra och engagerat samarbete med elevhälsa, lärare och övrig personal. 

Skolan satsar på kombinationen idrott och studier. Vårt idrottsgymnasium tilltalar ungdomar i både ishockey och fotboll samt individuella idrotter och E-sport. Det centrala läget gör att det är gångavstånd till olika aktiviteter som ishall, fotbollsplan, skatepark eller simhall. 

Skolan har ca 850 elever och vi jobbar i programarbetslag som leds av en programutvecklare. Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats och söker dig som tycker om att jobba med ungdomar. Bli en av vår del av kompetenta personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. 

Vill du bli en av oss? 
Välkommen med din ansökan. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i engelska på grundskolenivå för våra dispenselever samt tillsammans med andra lärare arbeta med stödundervisning på olika nationella program.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen är det viktigt att du som lärare leder och organiserar ditt arbete så att en trygg, respektfull och samarbetsvänlig lärandemiljö skapas och att du kan anpassa undervisningen utifrån olika undervisningsstrategier. Det är också viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att skapa nya relationer och arbeta med ungdomar. Som person är du trygg, flexibel och självständig i din roll och vi ser gärna att du har erfarenhet från undervisning av elever med stödbehov. 

Vi kan erbjuda dig en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal, elever och vårdnadshavare. 

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid
50%, eventuellt heltid 100%

Tillträde snarast möjligt.

Tidsbegränsad till: 2019-06-19

Referensnummer: C21747/2018

Ansök här

 

Ersättning

Löneform: Timlön

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Karlfeldtgymnasiet söker lärare i Engelska 50%, eventuellt 100%