Avesta kommun

Karlfeldtgymnasiet söker 2 Yrkeslärare till Fordon- och transportprogrammet

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Skolan satsar på kombinationen idrott och studier. Vårt idrottsgymnasium tilltalar ungdomar i både ishockey och fotboll samt individuella idrotter och det centrala läget gör att det är gångavstånd till olika aktiviteter som ishall, fotbollsplan, skatepark och simhall. Nytt från hösten 2016 är en satsning på E-sport. 

Skolan har ca 830 elever och vi jobbar i programarbetslag som leds av en programutvecklare. Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats och söker dig som tycker om att jobba med ungdomar. Bli en av vår del av kompetenta personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. 

Vill du bli en av oss? 
Välkommen med din ansökan. 

Arbetsuppgifter

Under förutsättning att erforderliga beslut tas söker Karlfeldtgymnasiet två yrkeslärare till år 2-3 på Fordon- och transportprogrammet, gren transport. Vi söker dig som har ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga och som kan arbeta i arbetslag. Du kommer att undervisa inom karaktärsämnen på Fordon- och transportprogrammet, gren transport. Både kvinnliga och manliga sökande är välkomna.

Kvalifikationer

Utbildad yrkeslärare inom Fordon- och transportprogrammet, gren transport eller yrkeserfarenhet inom branschen. Har stort engagemang för att eleverna kan nå målen till en yrkesutbildning. Körkort för B, BE, C, CE är ett krav (D och DE är meriterande). Meriterande är även, förarprövare, ADR-instruktör, truck-, kran-, lastmaskin- och grävmaskininstruktör. 


Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-08-13

Referensnummer: C18390/2018

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Gymnasielärare i yrkesämnen


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Karlfeldtgymnasiet söker 2 Yrkeslärare till Fordon- och transportprogrammet