Avesta kommun

Hemtjänsten söker sommarvikarier!

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika. 

Till hemtjänstgrupperna i Skogsbo, Krylbo och Horndal söker vi nu fler sommarvikarier! Det finns möjlighet att arbeta hela sommarperioden, eller delar av den och vi erbjuder tillgång till kommunens nyrenoverade personalgym. 

Är du ansvarstagande, trivs med arbete med andra människor och vill ha ett sommarjobb där du verkligen får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som sommarvikarie inom hemtjänsten är dina arbetsuppgifter att tillgodose brukarnas behov av hjälp och omsorg i det egna hemmet. Du åker med hemtjänstens bilar till olika brukare där du hjälper dem med t.ex. personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. 

Du är även behjälplig i sociala aktiviteter som t.ex. promenader. Du kommer att hantera larm, dokumentera och sköta avvikelserapportering. I arbetet ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen. Arbetet består av både dag, kväll, och helgjobb.

Kvalifikationer

Du tycker om att arbeta med människor. Erfarenhet från vårdnära yrken är meriterande men inget krav. Du kommer få en grundläggande introduktion i arbetet och har många erfarna kollegor att arbeta tillsammans med. Men då arbetet även innebär att du själv åker ut till brukare så behöver du vara både självgående och trivas med att ha stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. 

Då en stor del av arbetet handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har grundläggande datakunskaper och vi använder smartphones i det dagliga arbetet. 
Körkort är ett krav och att du kan köra med kommunens bilar i tjänsten. 

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Timavlönad

Vikariat enligt schema. Tillträde från 4/6 och/eller arbete inom perioder enligt nedan: 

v.23-26 
v.27-30 
v.31-34

Tidsbegränsad till: 2018-08-26

Referensnummer: A767032/2018

 

Övrigt

Förmåner 
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Hemtjänsten söker sommarvikarier!