Avesta kommun

Grundskollärare 4-6

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Markusskolan är en centralt belägen F-6 skola i Avesta. Vi är en mångkulturell skola med ca 340 elever. Vi är partnerskola med Högskolan Dalarna vilket innebär att vi tar emot lärarstudenter varje termin, något som bidrar till utveckling av vår verksamhet. Markusskolan har ett aktivt Skol IF vilket ger möjlighet för våra elever att prova på olika sporter och utöva fysisk aktivitet på ett organiserat sätt både under skoltid och under fritidstid. Många av aktiviteterna sker i vår nybyggda idrottshall.

 

I varje årskurs på vårt mellanstadium arbetar 2-3 klasslärare. Lärarna tar ett gemensamt ansvar för elevgruppen och delar på arbetsuppgifterna och undervisningen i klassen.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som klasslärare i årskurs 4-6. I arbetet ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisning i samarbete med närmaste kollega och med arbetslaget. Lärarrollen innebär att verka för att skapa en klassrumssituation där alla elever kan lyckas utifrån sina förutsättningar. I samråd med elevhälsoteamet arbetar man även för att relevanta åtgärder sätts in för elever i behov av ytterligare stöd. På Markusskolan strävar vi efter språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Möjlighet finns att själv påverka klassplacering och ämnen att undervisa i. Intresse för undervisning i engelska är meriterande.

 

 

Kvalifikationer

Vi önskar att du som söker har:

 

- relevant lärarlegitimation

- erfarenhet av undervisning på mellanstadiet

- erfarenhet av arbete med flerspråkiga elever

- god samarbetsförmåga med både elever och kollegor

- VFU-handledarutbildning är meriterande

 

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-08-10

Referensnummer: C38691/2020

 

Ersättning

Löneform: Månadslön

 

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-05-31

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Hanna Torbrand

 

Rektor

0226-645216

hanna.torbrand@avesta.se

 

Kontakt

Elisabeth Ekeberg

Biträdande rektor

0226-64 50 73

elisabeth.ekeberg@avesta.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Grundskollärare 4-6