Avesta kommun

Grävmaskinist till Avesta Vatten och Avfall AB

Om arbetsplatsen
Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

Avesta Vatten och Avfall AB är ett miljöföretag som ägs av Avesta kommun. Avesta Vatten och Avfall är en arbetsplats med stora möjligheter. Här krävs hög kompetens och vi erbjuder våra anställda en utvecklande miljö. Vi är en liten organisation med 30 anställda, där det är nära till beslut och där engagemang och gemenskapen i arbetsgruppen är stor. Vi tycker att det är viktigt att vår personal får vidareutbilda sig och här finns en samverkan med övriga Dalarna. Om du vill du jobba i Sveriges största miljöindustri är du välkommen att skicka in din ansökan.

Arbetsuppgifter
I Avesta kommun finns många mil spillvatten-, dagvatten- och dricksvattenledningsnät som sköts av Avesta Vattens ledningsnätsavdelning. Enheten består av 8 medarbetare vars uppgift är att säkerställa den höga vattenkvaliteten och trygga framtidens vattenförsörjning.

Arbetet som anläggnings- och underhållsarbetare VA innebär att du utifrån verksamhetens mål arbetar med underhåll, anläggning och förnyelse av ledningsnätet. I arbetsuppgifterna kan det även ingå filmning och spolning av ledningsnät samt dokumentation av utfört arbete.

I arbetet kommunicerar du dagligen med våra kunder när du är ute och utför jobb på olika platser i kommunen, vi arbetar oftast i team men även ensamarbete förekommer.

Arbetet med underhåll sker till största delen utomhus och kan ibland vara fysiskt krävande. Akuta situationer kan innebära att arbetet måste pågå till problemet är löst, att vara uthållig är därför en viktig egenskap för tjänsten.

Beredskapstjänstgöring förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med praktisk erfarenhet och kunskap inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom anläggning och underhåll av VA-ledningar och/eller spolning av VA-ledningar med mobil enhet.

Det är meriterande om du har Svenskt Vattens utbildningar inom rörnät och/eller yrkesutbildning inom anläggning och VA-ledningar.

Personliga egenskaper som vi värderar särskilt högt i denna tjänst är kvalitetsmedvetenhet och att du har ett bra bemötande och är serviceinriktad i mötet med våra kunder, det vill säga abonnenterna.

Vi är ett litet gäng och du behöver själv ansvara för att driva dina egna arbetsprocesser och ta ansvar för att arbetet blir gjort. Du behöver också vara uthållig då man inte alltid ser snabba resultat av de insatser vi genomför. Hos oss är teamet viktigt och god samarbetsförmåga värderas högt.

Du behöver ha allmänna datakunskaper.

B-körkort och yrkesförarbevis grävmaskin är ett krav och har du C-körkort och YKB (yrkeskompetensbevis) är det meriterande.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket bland annat innebär att du måste vara svensk medborgare.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Referensnummer: C150887/2023

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
  Se arbetsplatsen på karta här.

Sista ansökningsdag
2023-09-30

Arbetsplats
Avesta kommun

Kommun
Avesta

Yrkeskategori
Grävmaskinförare

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Läs mer
http://www.avestavatten.se

Kontakt
Mattias Kåll
Driftchef VA-ledningsnät
0226-64 51 32
mattias.kall@avesta.se

Facklig företrädare
Lars-Håkan Eriksson
Kommunal
0226-645173
lars-hakan.eriksson@avesta.se


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 31 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Grävmaskinist till Avesta Vatten och Avfall AB