Avesta kommun

Förskollärare till förskolan Kompassen

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Förskolan är belägen i centrala Horndal ca 25km utanför Avesta. Förskolan ligger i nära anslutning till Johan-Olovskolan samt förskolan Rödluvan. Förskolan är en språkstödjande förskola för barn med annat modermål än svenska. Barnen på förskolan är mellan 3-6 år.

Arbetsuppgifter

Ansvarar för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen. Planera, genomföra, följa upp, utvärdera, analysera och dokumentera förskolans verksamhet så att utveckling sker. 
Verka för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor.

Kvalifikationer

Du ska ha en förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation. 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, empatisk förmåga, och helhetssyn. Du ska vara serviceinriktad, kvalitetsmedveten samt självgående. 

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-08-13
Eller enligt överenskommelse

Referensnummer: C18888/2018

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Förskollärare till förskolan Kompassen