Avesta kommun

Förskollärare till Blåkullen

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Blåkullen är en större förskola med sammanlagt nio avdelningar fördelade på tre hus. Vi samverkar mellan förskole gårdarna och har kollegialt lärande och olika mötesformer tillsammans. Avdelningarna arbetar traditionellt och har ett öppet förhållningsätt gentemot varandra. 

Vi söker förskollärare till avdelningar med barn 1-2 år och avdelningar 3-5 år. Ange gärna vilken åldersgrupp du skulle föredra att arbeta med.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen. Du planerar, genomför, följer upp, utvärderar, analyserar och dokumenterar förskolans verksamhet så att utveckling sker. Du 
verkar för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor.

Kvalifikationer

För en tillsvidareanställning krävs att du har både förskollärarexamen och förskollärarlegitimation. 

För uppdraget är det viktigt att du arbetar bra med andra människor och kan relatera dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du kan lyssna in andra samt kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 

Det är också viktigt att du kan arbeta självgående och ta ansvar för egna uppgifter. 

Vårt arbete utgår från ett lågaffektivt förhållningssätt och bemötande utifrån vägledande samspel. Du bör därför ha empatisk förmåga och kunna värdesätta olikheter och förstå hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. 


Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-08-13
Tillträdes datum utifrån erforderligt fattade beslut eller överenskommelse.

Referensnummer: C19028/2018

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Förskollärare till Blåkullen