Avesta kommun

Elevassistent till barn på förskolan Triangeln i Fors

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Förskolan Triangeln är en förskola med fyra avdelningar belägen ca 14km utanför centrala Avesta. Tjänsten är på en avdelning för barn i åldrarna 3-6 år med fokus på att vara assistent åt ett enskilt barn. Tjänsten är på 75% och arbetsschemat följer barnets närvaro på förskolan.

Arbetsuppgifter

Du arbetar mot ett barn i förskolan som har särskilda behov. Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget verka för barnets omsorg, sociala utveckling samt kunskapsutveckling. Viss dokumentation ingår i arbetsuppgifterna

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen har en förskollärarutbildning, barnskötarutbildning eller utbildning som elevassistent. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn/elever i behov av särskilt stöd. 

Då tjänsten främst är att arbeta med ett enskilt barn så vill vi att du är: självgående, flexibel, strukturerad och relationsskapande, 
Du ska ha en helhetssyn och kunna samarbeta väl med andra 

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Tillträde: 2018-08-13

Tidsbegränsad till: 2019-07-31

Referensnummer: C20167/2018

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juni . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Elevassistent till barn på förskolan Triangeln i Fors