Avesta kommun

Behörig Lärare i Svenska som andra språk

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

 

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

 

Vill Du vara en del av en arbetsplats som karaktäriseras av ett positivt synsätt och ett samtalsklimat som är högt i tak? Där samarbete och arbetsglädje är ledorden och en plats där vi lägger prestigen åt sidan. Låter detta som en arbetsplats som Du vill vistas på? Då är Karlfeldtgymnasiet den rätta arbetsplatsen för dig att söka dig till.

 

På Karlfeldtgymnasiet har vi visionen om att se, möta och hjälpa våra elever att nå sina framtidsmål. Vi gör skillnad för våra elever varje dag och varje lärare hos oss har stor betydelse för att visionen ska uppnås. Du som söker är en person som känner glädje i ditt arbete och ditt största fokus är eleverna och deras utveckling.

 

 

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ingår att:

• Undervisa elever på våra yrkesintroduktionsprogram i svenska som andra språk.

• Uppmuntra eleverna till eget initiativtagande och ansvar för den egna utvecklingen.

• Ingå i ett arbetslag där ni tillsammans organiserar, strukturerar och driver verksamheten utifrån styrdokument och pedagogiska verktyg.

• Delta i ämnes/programkonferenser där du förväntas vara en del av det kollegiala lärandet.

 

 

Kvalifikationer

Du som söker är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du har förmågan att anpassa dig efter den situation du befinner dig i och kan skilja på det personliga och det proffessionella.

 

Du har god samarbetsförmåga och har därmed förmågan att lyssna in din omgivning och kommunicerar tydligt och löser olika slags situationer på ett smidigt och konstruktivt sätt.

 

Självklart har du pedagogisk insikt och har genom tidigare erfarenheter och/eller utbildning god kunskap om människors förmåga att ta in kunskap utifrån individens förutsättningar.

 

Vi ser det som mycket meriterande om du tidigare arbetat som lärare i svenska som andra språk och/eller tidigare arbetat med nyanlända elever.

 

Ett krav är självfallet att du som söker är behörig lärare i svenska.

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-01-06

Referensnummer: C31727/2019

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-11-24

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Lärare i gymnasiet

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Sandra Michols

Bitr. rektor

0226-645301

sandra.michols@avesta.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 november . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 22 oktober

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik SFI-lärare


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Behörig Lärare i Svenska som andra språk