Avesta kommun

Arbetsledare, Park/Anläggning

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Teknisk service ansvarar för bland annat parker, gator , gång- och cykelvägar. Vi handlägger också andra frågor inom kommunalteknisk verksamhet. Bli en del av vårt drivna och kompetenta team. Var med och bygg framtidens Avesta tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker en arbetsledare till Produktion Park/Anläggning. Arbetet består bland annat av finpark-, och lekparksskötsel, gräsklippning, trädfällning, mindre anläggningsarbeten, renhållning med mera. Du kommer att delta i det dagliga arbetet tillsammans med två andra arbetsledare. 

Det dagliga arbetet innebär att leda, fördela och stötta våra duktiga yrkesmedarbetare som består av Park-, trädgårds,- och anläggningsarbetare. Rollen som arbetsledare innefattar även kvalitetssäkring, kundkontakt, resursplanering, fakturering och budgetarbete. Du kommer också att få lägga stor del av din tid för olika projekt som Teknisk service driver, ex nystart-, integration-, och extratjänstprojekt.

Kvalifikationer

Du är en serviceinriktad och engagerad person som gillar att arbeta både självständigt och i team mot verksamhetens mål. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera samt har administrativ vana. Du är noggrann, initiativtagande och motiverad. 

Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du är utåtriktad och har förmåga att skapa förtroende hos såväl medarbetare som kunder. Din kunskapsbank som ledare innebär att du genomfört medarbetarsamtal, svåra samtal, deltagit i rehabiliteringar av medarbetare, planläggning av budget, uppföljning och rapportering. 

Du har minst en gymnasial trädgårdsutbildning, bygg/anläggningsteknik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig alternativt dokumenterad erfarenhet som arbetsledare inom något av ovanstående yrkesområden.

Vi vill att du har god datavana då vi arbetar med att utveckla enhetens digitala kompetens. Att du har minst körkortsklass B är ett krav och har du C-behörighet är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Referensnummer: C17664/2018

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Chef & Ledning Övrigt


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Arbetsledare, Park/Anläggning