Unionen

Unionen söker student till extrajobb i Göteborg

Vill du få kraft att göra skillnad?
Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.

Är du en kreativ och utåtriktad student på högskola eller universitet och är hungrig på ett energifyllt eventjobb? Då är det här jobbet för dig!


Arbetsbeskrivning
Som medlemsvärvare hos oss på Unionen Student jobbar du på de campus som tillhör Unionen region Göteborg, i detta fall Chalmers Johanneberg & Lindholmen, Handelshögskolan och Göteborgs Universitet. Det kan även innebära att du får resa till närliggande campus för att jobba.

Jobbet innebär att:
• stå i monter på arbetsmarknadsdagar och mässor
• planera och genomföra egna aktiviteter såsom informationsbord och enklare presentationer
• vara ambassadör för Unionen på campus

Arbetstiderna styrs till största delen av studenternas närvaro på campus, till viss del är arbetstiden upp till dig och dina kollegor att schemalägga. Vi hoppas på att du är en person som gillar att planera och ta eget ansvar, vilket är ett plus. Majoriteten av arbetstiden är förlagd på vardagar, undantag kan eventuellt förekomma.

En vanlig arbetsdag innebär att du som medlemsvärvare medverkar på aktiviteter för studenter, t ex insparker under höst- och vårtermin, arbetsmarknadsdagar och andra egna aktiviteter där du aktivt söker kontakt med studenter för att berätta om vårt medlemskap och hjälpa dem att bli medlemmar.


Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet i berörd region, gärna med ett eller flera år kvar till examen.

För att lyckas i rollen behöver du vara
- Kommunikativ
- Kreativ
- Gilla att jobba målstyrt
- Utåtriktad
- Flexibel
- Driven och kunna arbeta självständigt
- Det är en fördel om du har erfarenhet av sälj eller värvning
- Det är ett stort plus om du är/varit engagerad inom en studentförening.
- Du kommer samarbeta med studievägledare och kår och är du en fena på att nätverka är det självklart en fördel.

Vi som jobbar för studenter är ett härligt gäng med en öppen kultur där alla är delaktiga! Vi lever som vi lär, självklart får du goda villkor och har enligt avtal möjlighet till god löneutveckling. Vi gillar olikheter i personalgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden. 


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning vid behov till 30 april 2019, med möjlighet till förlängning. Det är ett extrajobb som du utför vid sidan av dina studier.

Lön: Timavlönad, fast individuell lön per timme


Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 6 december 2019.


Kontakt
Ansvarig fältsäljare: Julia Lindvall, Julia.lindvall@unionen.se


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 7 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Unionen

Alla jobb hos Unionen

Liknande jobb Unionen söker student till extrajobb i Göteborg